Kendte8. juli 2021

Coronaskeptiske Vibeke Manniche er medejer af testfirma

Mens hun på den ene side forsøger at tale coronakrisen og dens omfang ned, har læge Vibeke Manniche tilføjet endnu en forretning til det firma, som hun driver med sin søn – nemlig testvirksomheden Medikal
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20200203_dm_premiere_birds_of_prey_014.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Har man fulgt lidt med i coronadækningen – og i særdeleshed de åbenmundede skeptikere af virusset – så kender man nok allerede navnet Manniche vældigt godt.

Mor Vibeke og datter Mai har gennem det seneste snart halvandet år gået til demonstrationer mod restriktioner, trodset nedlukninger, raset over regeringen – og sågar sammen udgivet ”CoRoPå – en samtalebog om Covid-19”.

Men nu kan Finans.dk afsløre, at Vibeke Manniche, der er uddannet læge, desuden står registreret som medejer af firmaet Medikal, der i flere måneder har tilbudt og solgt corona-spyttest.

Ifølge mediet ejer hun knap halvdelen af Medikal, mens hendes søn, David Manniche, ejer 51 procent.

Mange vil nok mene, at det er svært at forene vedholdende coronaskepsis og delt ejerskab over en forhandler af spyttest fra Kina.

Tager Covid alvorligt

Men det har hverken David eller Vibeke umiddelbart en kommentar til.

Sønnen oplyser dog, at hans mor ikke er en del af driften i Medikal, og at virksomheden tager covid-19 meget alvorligt.

Derudover ønsker han ikke at svare på flere spørgsmål.

Medikal har samme adresse som virksomhederne Liva Group og Jewlscph, der er ejet af henholdsvis Vibeke Manniche og smykkedesigneren Mai Manniche.

På deres hjemmeside skriver de, at denne form for test er ”afgørende for både folkesundheden og for virksomheder og offentlige institutioner, der ønsker at få arbejdspladsen til at fungere optimalt, samtidig med at man markant nedsætter risikoen for smittespredning”.

Senest kom mor Vibeke og Mai Manniche begge under voldsom beskyldning for endnu en gang at dele misinformation om den frygtede pandemi og kuren for den, da de mere eller mindre subtilt trak en sammenhæng mellem Christian Eriksens kollaps og den vaccine, som hans klub Inter nægtede, at han skulle have fået.

Eller som de ynder at formulere det: De stillede blot spørgsmål ved fodboldstjernens vaccinestatus ovenpå hans chokerende hjertestop.

Sponsoreret indhold