Kendte 8. oktober 2021

Coronaramt: Phil Collins afbryder Genesis-tour

Flere bandmedlemmer er testet positive for coronavirus, og det får touren til at ramle.
Foto: MEGA

Ikoniske Phil Collins udskyder nu en række koncerter på turnéen med bandet Genesis, efter flere medlemmer af blevet ramt af Covid-19.

Hele den resterende del af touren "The Last Domino?" bliver rykket til et senere tidspunkt, fordi mange bandmedlemmer er testet positive for coronavirus.

Det fortæller Phil Collins selv i en Facebook-update:

- Vi følger guides og råd fra regeringen, og det er med stor ærgelse, at de sidste fire koncerter på Genesis' Last Domino-tour må udskydes på grund af positive Covid-19-tests i bandet, skriver han.

Udmeldingen kommer kort før den første af de udskudte koncerter skulle have fundet sted. Genesis skulle nemlig have optrådt i aften i Glasgow.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Foto: MEGA

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De tre andre koncerter var planlagt til 11., 12. og 13. oktober i London.

- Vi arbejder på at sætte nye datoer så snart som muligt og vil annoncere de nye datoer gennem vores hjemmeside og platforme på sociale medier så snart som muligt.

Alle billetter til de udskudte koncerter er stadig gyldige og bliver altså ikke refunderet.

- Det er en enormt frustrerende udvikling for bandet, som er knuste over den her uheldige situation. De hader at tage de her sikkerhedsforanstaltninger, men publikum og crews sikkerhed skal prioriteres. De ser frem til at se jer, når de vender tilbage, slutter meddelelsen fra Phil Collins og Genesis.

Sponsoreret indhold