Kendte10. november 2020

Phil Collins i krig med ekskonen: Han er impotent og går aldrig i bad

Musikeren Phil Collins er involveret i en dramatisk skilsmisse, der nu har resulteret i, at ekskonen sviner ham til
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega86458_004.jpg
 Foto: MEGA

Den engelsk musiker Phil Collins er lige nu involveret i et skilsmissedrama, der kun synes at blive værre, som tiden går.

Efter at have sin Phil Collins en besked i juli, om at hun var blevet forelsket i en anden, har ekskonen, Orianne Cevey, giftet sig med en anden mand.

Senest har stjernens ekskone nu sendt en række afslørende dokumenter rettens vej. Dokumenter, der blandt andet påstår, at den 69-årige stjerne stinker helt forfærdeligt, og at han også skulle være impotent.

Den 46-årige Cevey har indsendt dokumenterne til retten i Miami, Florida, angiveligt fordi Phil Collins nægter at overholde sin del af deres skilsmisseaftale og give hende halvdelen af deres 252 millioner kroner dyre hjem.

I papirene beskriver Orianne Cevey blandt andet, hvordan musikeren hverken går i bad eller børster sine tænder i månedsvis.

Det skriver Page Six, der har set papirerne.

Ifølge ekskonen blev det særligt slemt for "In the Air Tonight"-sangeren i 2019, hvor han eftersigende "blev yderligere deprimeret, tilbagetrukken, grov og efter en rygoperation yderligere afhængig af antidepressiver og smertestillende".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/19970622-123936-pf-1392x935we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Phil Collins med ekskonen Orianne Cevey. Parret blev gift i 1999 og blev skilt i 2008, men fandt i 2015 sammen igen. (Foto: Ritzau Scanpix)

- Han var ude af stand til at have sex. Han stoppede med at gå i bad, børste sine tænder og tage ordentligt tøj på, lyder det i papirene fra ekskonen.

Ifølge hende børstede musikeren faktisk ikke tænder fra slutningen af 2019 frem til august 2020.

Phil Collins har hurtigt svaret igen på de mange anklager, der også inkluderer, at han ignorerer sine børn, og at han ikke er stand til hverken at synge eller komponere musik længere.

- Manden har seriøse neurologiske problemer, der kræver, at han dagligt tager medicin, og det betyder, at han nogle gange falder på scenen, siger en kilde tæt på Phil Collins ifølge Page Six.

- Han er lige nu i England for at øve med Genesis. Hvis det var så slemt, så ville han ikke være i stand til at fungere overhovedet.

Phil Collins og Orianne Cevey var gift fra 1999 til 2008, hvor parret blev skilt, men siden fandt sammen igen i 2015. De har sammen to drenge.

Sponsoreret indhold