Nyheder16. september 2018

Se ALLE billederne: Claudia og Pelle på bryllupsrejse

Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard er lige nu på romantisk bryllupsrejse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/claudia-pelle-01092018.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Det er to uger siden, at Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard blev mand og kone ved et storslået bryllup i slotskirken på Frederiksborg Slot i Hillerød.

Nu er parret så draget på bryllupsrejse, og de deler lystigt billeder fra turen på deres Instagram-profiler.

De skriver ikke noget om, hvor de er taget hen af i verden, men noget tyder på, at Claudia har fået det, som hun gerne ville have det.

Da SE og HØR mødte hende til Danish Beauty Award tidligere i år, fortalte hun nemlig, hvordan hun forestillede sig, at drømmerejsen skulle blive.

- Det skal være en bountystrand, og så skal vi ud og dykke, fortalte Claudia, der ikke havde nogle ønsker til, hvilket land det skulle være.

Både bountystrand og dykning har Claudia fået opfyldt med bryllupsrejsen.

Artiklen fortsætter efter billederne

De havde bare været sammen i otte måneder, da Pelle Emil Hebsgaard på årets sidste dag faldt på knæ for "Vild med dans"-darlingen.

Claudia har tidligere fortalt om, hvordan Pelle Emil friede til hende.

På nytårsaftensdag havde parret aftalt, at de skulle overraske hinanden med en ting, de skulle lave.

Her havde Claudia inviteret Pelle Emil ud at stå på skøjter på Frederiksberg. Efterfølgende var det så Claudias tur til at blive overrasket, så hun fik bind for øjnene og blev kørt til Frederiksborg Slot i Hillerød.

- Med bind for øjnene blev jeg kørt afsted og fik først lov til at åbne øjnene, da jeg stod foran den kirke, som jeg altid har ønsket mig at blive gift i. Frederiksborg Slots Kirke. Jeg skal nemlig fortælle Jer, at denne kirke har været vidne til mange smukke begivenheder i min familie og jeg selv er døbt der, skrev Claudia om frieriet på sin blog.

På slottet havde Pelle Emil sørget for at en privat rundtur, hvor han havde memoreret en masse historier om slottet.

- Jeg elsker jo historie og midt i min indlevelse og indre rejse tilbage i tiden, lagde jeg slet ikke mærke til, at Pelle begyndte at blive mere og mere nervøs. Da rundvisningen var ved sin ende stoppede vi i dronningens bedekammer med udsigt over hele det smukke kirkerum…Pelle faldt på sit ene knæ og friede til mig, skrev "Vild med dans"-darlingen.

1. september blev de gift.

De kun se billederne fra den store dag i galleriet herunder

Bryllyp, Claudia Rex og Pelle Emil Hebsgaard

Sponsoreret indhold