Kendte22. august 2023

Christiane Schaumburg-Müller afslører svær kamp: Forsøgte at blive gravid med L.O.C. i fire år

I sin podcast "Hverdag" afslører Christiane, at hendes vej til at blive mor ikke har været nem og ligetil
Christiane og L. O. C's forhold varede on/off fra 2008 til 2019.
Christiane og L. O. C's forhold varede on/off fra 2008 til 2019.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Ærlig Christiane: Måtte afsløre sygt foster inden familiefest

Det er en hudløst ærlig Christiane Schaumburg-Müller Åxman, 41, der i sin podcast "Hverdag" fortæller om de mange kampe, hun har måtte kæmpe for at blive mor.

I det seneste afsnit af hendes Podimo-podcast fortæller hun i detaljer om, hvordan hun sidste år måtte afbryde sin graviditet, da fosteret ikke var levedygtigt.

Og i podcasten afslører hun yderligere, at fertilitetsbehandling også var et omdrejningspunkt i sit tidligere ægteskab med rapperen L.O.C.

L.O.C. og Christiane har sammen sønnen Constantin, der kom til verden i 2016. 
L.O.C. og Christiane har sammen sønnen Constantin, der kom til verden i 2016.
 Foto: Aller Media DK

Tv- og podcastværten, der i dag er mor til Constantin på knap syv år, fortæller, at hun i fire år forsøgte at undfange med sin daværende mand, men at det af en lang række årsager ikke lykkedes på naturlig vis.

– Jeg finder så ud af, at jeg har lavt stofskifte. Det anede jeg ikke. Jeg have ingen symptomer, fortæller RAW-stifteren om det første bump på vejen mod at blive mor.

Derfor blev der brugt tid på at stofskiftet på rette køl, men det var ikke det eneste, der spændte ben: Lægerne fandt nemlig ud af, at hun døjede med polypper i livmoderen.

– De fungerer som et menneskeligt pessar. Uanset hvor små de (polypperne, red.) er, så kan sæden bare ikke komme forbi, forklarer hun.

Derfor blev Christiane insemineret og efter blot et forsøg, var der gevinst, og Christiane blev gravid med sin førstefødte.

Drømmer om at blive mor igen

I sit nuværende ægteskab drømmer 41-årige Christiane også om at forene sine og gemalen Daniel Åxmans gener. Parret mistede sidste sommer deres ufødte søn, og en lille ny lader vente på sig.

– Der hersker ingen tvivl om, at jeg byder fremtiden og endnu en graviditet velkommen med åbne arme, skrev hun på Instagram kort efter det ubærlige tab.

Også i sit efterfølgende forhold har L.O.C. udvidet børneflokken: For nylig bekræftede den 44-årige rapper, at han er blevet far for tredje gang.

Sponsoreret indhold