Kendte12. april 2024

Christiane Schaumburg-Müller Aaxman om svær tid: Var klistret til Daniel

Christiane Schaumburg-Müller Aaxman havde svært ved at forlade mandens side, da de i 2022 oplevede at miste deres første fælles barn halvvejs inde i graviditeten
Christiane Schaumburg-Müller havde svært ved at forlade mandens side, da de i 2022 oplevede at miste deres første fælles barn.
Da Christiane Schaumburg-Müller Aaxman i 2022 mistede sit ufødte barn, fandt hun ro og trøst hun hos sin mand, Daniel Åxman
 Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: Christiane i stor sorg - Hun er meget syg

I december blev Christiane Schaumburg-Müller Aaxman og Daniel Åxmans sammenbragte familie på fem til seks, da parret blev velsignet med en lille datter.

Men året forinden den lykkelige familieforøgelse, oplevede parret noget af det mest ubærlige, der kan ske for et par vordende forældre, da de måtte forlade hospitalet uden deres søn.

I et interview med Alt for Damerne sætter den 42-årige Christiane ord på, hvordan hun i tiden efter følte sig utroligt forbundet til sin mand.

- Efter at vi mistede, blev jeg fuldstændig som en magnet, der klistrede mig til ham. Han måtte bare ikke gå nogen steder, og jeg var helt opslugt af ham. Jeg skrev et brev til ham om, hvor meningsfuldt jeg syntes, det hele var, og hvordan det fortalte mig, at vi var meant to be, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg kan huske, at jordemorderen kaldte ham min kæreste, og det ord lød bare helt forkert for mig. Vi lå ikke her og havde mistet et barn, og så var vi kærester. Jeg havde det sådan, at nu skulle vi bare giftes, og for mig behøvede der slet ikke være nogen andre med til brylluppet end ham og jeg.

Christiane forklarer endvidere, at hun og manden komplementerer hinanden på en sådan måde, at de er helt rigtige for hinanden. Parret blev sidste år smedet sammen under en storslået kærlighedsfejring.

Udover datteren Ludovika, så er Christiane Schaumburg-Müller Aaxman mor til sønnen Constantin, som hun har med rapperen L.O.C., mens Daniel Åxmans har to døtre fra et tidligere forhold.

Sponsoreret indhold