Christian Degn klædt på til millionærjob

40-årige Christian Degn er klar med startskuddet som vært på ”Hvem vil være millionær?” på søndag.

40-årige Christian Degn er klar med startskuddet som vært på ”Hvem vil være millionær?” på søndag.

(Foto: Peter Grosen)

Hvem er pænest – Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan eller Daniel Craig?

Snakken går livligt, for Christian Degn er blevet sendt i byen med sin hjælpende hånd udi tv-påklædning, Kenneth Adelhardt.

Tøjjagten er indledt, fordi Christian skal have en ny stil til sit nye job som vært på TV 2’s ”Hvem vil være millionær?”, og kodeordet, Kenneth har fået med, er ”James Bond”.

– På DR’s ”Hammerslag” var dresscoden ”naboens søn”, og nu er det så agenten over alle agenter, forklarer han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Er det nu skarpt nok? Kan man have en blød Bond? Er gråt for kedeligt? Christian er lidt i vildrede i forhold til sin nye rollemodel. (Foto: Peter Grosen)

Kenneth har klædt Christian på til værtsjobbene siden hans første ”Hammerslag”-udsendelse i 2013, så der er styr på, hvor man skal gå i byen for at finde tøj til en 2,08 m lang krop.

– Men jeg er alligevel ikke helt rolig, før de første sæt er på plads. Først da kan jeg begynde at lege lidt med farver og stil.

Kenneth kan dog tage det ret roligt, for de første to Hugo Boss-sæt, som den 40-årige tv-vært hopper i, passer næsten perfekt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Hugo Boss fra inderst til yderst. Med en 2,08 meter lang krop bliver man trofast over for de mærker, der ikke kun fås i standardstørrelser. (Foto: Peter Grosen)

Hugo hitter

– De er spot on, når du står op, men det meste af tiden sidder du jo ned, indskyder Kenneth, som derfor vil have lagt bukserne lidt ned.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Christian Degn og hans hjælpende hånd udi tv-påklædning, Kenneth Adelhardt.

Christian Degn og hans frelsende ånd udi beklædning, Kenneth Adelhardt. (Foto: Peter Grosen)

– Standardbestillingen på opgaven lyder ud over kodeordet Bond på tre outfits og seks skjorter/rullekraver, men ingen butterfly, kinakraver eller slips.

– Det går noget mere glidende nu, end første gang vi gik på tøjjagt sammen. Man kan ikke lige vælge den første den bedste strøgbutik til en krop som Christians, siger Kenneth.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Kenneth ved, hvilken umulig krop jeg har. Han er min tøj-mor, forklarer Christian Degn. (Foto: Peter Grosen)

Christians umiddelbare forbehold mod at skifte tøj for øjnene af Kenneth er også forsvundet som dug for solen, men sådan var det ikke første gang, de handlede sammen.

Offentlig omklædning

– Jeg syntes, det var vildt mærkeligt at stå der i prøverummet, mens Kenneth susede omkring med tøj og skiftevis jamrede højt i desperation over min håbløse krop og jublende sprang omkring, når noget endelig passede, husker Christian.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– En læge har fortalt mig, at med min højde burde jeg bruge str. 52, men jeg nøjes med str. 46, siger Christian, inden han kryber i de laksko, Kenneth har fundet frem for at give Bond-looket lidt kant. (Foto: Peter Grosen)

Glad er han for, at Warner, der står bag produktionen af ”Hvem vil være millionær?”, er gået bort fra kravet om, at millionærværten skal være i Armani-tøj.

– Kan du se mig i sådan en lille italiener? Nej, vel. Men generelt er det blevet lettere at være lang.

Tidligere bestod mine valgmuligheder af jeans og T-shirt og jeans og T-shirt. Så tak til alle de mødre, der er begyndt at føde høje børn, så tøjudvalget er blevet større, siger han, og studerer sit Bond-inspirerede spejlbillede.

– Som menneske er jeg jo den samme.

Men man har jo også noget andet tøj på til fredagsbar end til bryllup, siger han om sit nye værts-look.

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Så er jeg klar til min tur fra klinker til shiny floor, fastslår Christian om sit tøjskift fra ”Hammerslag”- til ”Hvem vil være millionær?”-vært. (Foto: Peter Grosen)

Se sæsonpremieren på "Hvem vil være millionær" på TV 2 Charlie den 13. oktober kl. 20.50.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close