Kendte 20. september 2019

Christian Degn takker af på DR: "Der faldt en tåre"

Christian Degn havde i går sidste arbejdsdag på "Hammerslag", hvilket betyder et farvel til DR. Den populære vært skal nu over på TV 2 og lave ”Hvem vil være millionær”
(Foto: Peter Grosen)

Når en ny sæson af ”Hvem vil være millionær” løber over skærmen, bliver det med en ny mand ved roret.

Christian Degn afløser nemlig Hans Pilgaard, hvilket betyder, at Degn stopper på "Hammerslag" efter 12 sæsoner. 

I går havde den 40-årige vært så sidste dag på "Hammerslag", hvilket blev til en svær afsked med de nu tidligere kolleger. 

Det skriver stjernen i et opslag på sin Facebookside.

"Sidste tur med Hammerslag sluttede i aftes tæt på Malaga. Der faldt en tåre. Eller to. Vi grinte en masse. Og jeg havde en af de sjældne dage, hvor ordene flettede sig ind i følelserne og satte sig på tværs i halsen," skriver den sympatiske vært.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og med den spanske solkyst som endestation var det derfor oplagt at citere Thomas Helmigs populære sang "Malaga" i sin tale til kollegerne.

"Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle få hjælp af Thomas Helmig til en tale, men lige her på græsplænen omringet af kolleger og deltagere - venner! - så gav ordene sig selv: "Nogle døre må man lukke,
for at verden ka’ blive større.
...
Så, godnat Malaga!” Skriver den folkekære tv-vært. 

Det ser ud til at Degn slutter fred med det hele og efterlader "Hammerslag" trygt i hænderne til sin efterfølger, som endnu ikke er blevet offentliggjort. 

 Se opslaget nedenunder:

Sponsoreret indhold