Hans Pilgaard færdig på "Hvem vil være millionær"

Efter at have overvundet kræft for anden gang oplevede TV-værten et afgørende vendepunkt i sit liv. Det fortæller han i sin nye bog.

Efter at have overvundet kræft for anden gang oplevede TV-værten et afgørende vendepunkt i sit liv. Det fortæller han i sin nye bog.

Foto: Kaspar Wenstrup

Hans Pilgaard kommer ikke til at styre "Hvem vil være millionær", når TV 2 tænder op for en ny omgang af det populære program. 

Det bekræfter den folkekære tv-vært overfor Ekstra Bladet.

Her fortæller Hans Pilgaard, at TV 2 gerne vil prøve noget andet.

- De nye afsnit bliver ikke med mig som vært. Det bliver en ny vært, der overtager. TV2 vil gerne prøve noget nyt, når de genopliver det, og det forstår jeg godt. Men på den måde er livet jo melankolsk, fordi der hele tiden sker noget nyt. Tingene flytter sig, og det gør jeg også, siger Hans Pilgaard.

Hans fortæller ligeledes, at han har haft stor glæde af at lave det populære program, og det derfor også er trist, at han ikke skal være med mere.

- Jeg er selvfølgelig ked af, at jeg ikke skal lave det mere, men jeg er bestemt ikke ulykkelig. Det giver god mening, at det skal fortsætte med en anden, og at der skal ske noget nyt, og jeg kan love dig for, at jeg kommer til at sidde der ved premiereaftenen, og der vil jeg synes, det er underligt, at det ikke er mig, der sidder der i stolen. Men jeg synes, det er helt fint. Nu har jeg lavet det i så mange år. Jeg skal videre, og programmet skal videre. Jeg vil ønske den nye vært held og lykke, lyder det fra Hans Pilgaard.

"Hvem vil være millionær" blev første gang vist i 2000, hvor Peter Kjær var vært.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close