Kendte15. juli 2020

Chrissy Teigen sletter 60.000 tweets og blokerer 1 mio. personer

Model Chrissy Teigen har ryddet voldsomt op på sin Twitter-profil efter anklager om kontakt til den dømte pædofil Jeffrey Epstein
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 34-årige model og kogebogsforfatter Chrissy Teigen er i løbet af de seneste uger blevet anklaget for at have haft en relation til den afdøde skandalemilliardær Jeffrey Epstein.

Anklagerne har nu fået Chrissy til at rydde godt og grundigt op i sit Twitter-feed. Mere end én million mennesker er blevet blokeret af "Cravings"-grundlæggeren, mens hun også har slettet tusindvis af tweets.

- Hvorfor har du slettet over 28.000 tweets i går?, lød spørgsmålet fra en opmærksom følger, der bemærkede, at Chrissy havde været særdeles aktiv på det sociale medie.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg har faktisk slettet 60.000 tweets, fordi jeg ikke kan fucking klare jer idioter mere, og jeg er bekymret for min familie, lyder det kontante svar fra Chrissy.

Chrissy Teigen og mandens John Legend skulle eftersigende have besøgt Epsteins private ø. Den teori er opstået, efter deres navne er dukket op på en flylog over passagerer, der har besøgt Epstein.

Det nægter modellen dog at have kendskab til. Ifølge Teigen har hverken hun eller John Legend nogensinde besøgt sexforbryderens bolig.

- Hvis vi skal lege med på din løgn bare for sjov, så er du vel klar over, at det ville gøre mig til et offer i dette eksempel, lød Chrissy Teigens svar til en bruger på Twitter.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Flere Twitter-brugere kommenterer på, at Chrissy Teigens seneste handlinger blot tyder på, at hun er skyldig i sit kendskab til Jeffrey Epstein, men den teori skyder hun ned.

- Alle tror, jeg er skyldig, fordi jeg defensiv. I forstår godt, at I kalder mig en pædofil, korrekt?, lyder det fra hende på Twitter.

Jeffrey Epstein blev i august sidste år fundet død i sin fændselscelle i New York, hvor han sad, mens han ventede på påbegyndelsen af sin retsag.

Epstein var sigtet for både sexhandel og misbrug af mindreårige i både New York og Florida.

Tidligere på måneden blev Epsteins mangeårige partner, Ghislaine Maxwell, anholdt for anklager om, at hun har rekrutteret og misbrugt mindreårige piger sammen med Epstein.

Sponsoreret indhold