Kendte1. oktober 2020

Chrissy Teigen og John Legend i dyb sorg: Mister ufødt barn

Stjerneparret annoncerede i midten af august, at de ventede deres tredje barn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Lige nu gennemlever Chrissy Teigen og John Legend deres værste mareridt. På sin Instagram fortæller den 34-årige model, at hun og den 41-årige musikermand har mistet deres ufødte barn.

Det var i midten af august, at parret annoncerede, de ventede deres tredje barn. For tre dage siden blev den gravide model indlagt, fordi hun - efter eget udsagn - "bløder helt vildt hele tiden".

Trods utallige blodtransfusioner lykkes det ikke lægerne at fastholde Teigens graviditet.

Artiklen fortsætter under billedet

Til en række sort/hvide fotos, hvor tårerne triller ned af kinderne på Chrissy Teigen, og hvor hun holder sin lille, nyfødte søn i armene skriver hun:

- Vi er chokerede og gennemgår en dyb smerte, som man kun hører om, en slags smerte, vi aldrig har følt før. Det lykkes os aldrig at stoppe blødningen og give vores baby den væske, han havde brug for, til trods for poser og poser af blodtransfusioner. Det var bare ikke nok, skriver hun indledningsvist i en længere tekst.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega545709_026.jpg
 Foto: MEGA

John Legend og Chrissy Teigen har datteren Luna Simone på fire og Miles Theodore på to. Foto: MEGA

Teigen afslører herefter, hvilket navn de har valgt at give deres søn:

- Vi plejer ikke at beslutte os for vores babys navn, før efter de er født, lige før vi forlader hospitalet. Men af en eller anden grund var vi begyndt at kalde den lille fyr i min mave for Jack. Han vil altid være Jack for os. Jack arbejdede så hårdt for at være del af vores lille familie, og det vil han være, for evigt, skriver hun og retter de næste ord direkte til sønnen:

- Til vores Jack: Jeg er så ked af, at de første øjeblikke af dit liv blev mødt af så mange komplikationer, at vi ikke kunne give dig det hjem, du havde brug for, for at kunne overleve. Vil vil altid elske dig.

Efterfølgende takker hun for den overvældende støtte, som hun og hendes mand har modtaget i denne svære tid, og hun afslutter med ordene:

- Vi er så taknemmelige for det liv, vi har, vores vidunderlige babyer Luna og Miles, for alt det fantastiske, vi har fået lov til at opleve. Men hver dag kan ikke være solskinsfyldte. På denne mørkeste af mørke dage, vil vi sørge, vi vil græde vores øjne ud. Men vi vi kramme og elske hinanden mere og komme gennem det.

Efterfølgende har John Legend tweetet sin hustrus ord og billeder og tilføjet:

- Vi elsker dig, Jack.

For mindre end en time siden tweetede Chrissy Teigen også disse hjerteskærende ord:

- Kører hjem fra hospitalet uden nogen baby. Hvordan kan dette være sandt?

Sponsoreret indhold