Kendte 25. november 2021

Chrishell Stause taler ud om brutal skilsmisse: - Det føles som en afslutning

Det er to år siden, skuespiller Justin Hartley gjorde det forbi med realitystjernen over SMS – men nu lader meget til, at Chrishell Stause endelig er færdig med at være bitter
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var nok ikke et af de brud, der kan kategoriseres som venligt, da det i den tredje sæson af Netflix-hittet ”Selling Sunset” blev klart, at Chrishell Stause blev droppet på besked.

Efter to års ægteskab gjorde skuespiller Justin Hartley det nemlig klart for hende, at de to var fortid.

Kort tid efter bruddet og skilsmissen blev annonceret gik der da heller ikke længe, før Hartley fandt en ny at kaste sin kærlighed efter.

Han faldt nemlig for ingen ringere end hans medskuespiller Sofia Pernas. En kvinde som ikke kun Hartley kender særdeles godt.

Både hun og Chrishell Stause spillede nemlig sammen med Hartley i serien ”The Young and the Restless”.

Så da det i maj måned blev klart, at Stauses eksmand og tidligere gode veninde var blevet gift kan det ikke have været helt nemt for realitystjernen, der lige nu er aktuel i den nyeste sæson af ”Selling Sunset”.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Det er ikke mange ord, som realitystjernen Chrishell Stause har sat på sin skilsmisse siden det brutale brud. Foto: MEGA

Men netop i den nye sæson taler hun for første gang ud om at være kommet over på den anden side.

I et af afsnittene i den fjerde sæson spørger hendes ejendomsmæglerkollegaer Mary Fitzgerald og Heather Rae Young ind til, om hun har hørt om eksmandens bryllup.

- Jeg føler, at hele verden har hørt det, starter hun.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Justin Hartley og Chrishell Stause fotograferet sammen i 2018 - et år før de to lod sig skille. Foto: MEGA

- Min eksmand Justin har giftet sig med en, som jeg kender virkelig godt fra tidligere, og jeg kender hende ret godt, og der var faktisk en masse ting, der faldt på plads for mig, da jeg hørte det. Jeg ønsker dem alt det bedste, og jeg tror faktisk, at det på en eller anden måde føltes godt at vide, og det føles som en form for afslutning, fortæller hun videre.

Uden at gå mere i detaljer med, hvorfor hun følte, der var en masse ting, der ”faldt på plads”, så kan hun meget vel hentyde til tiden, hvor de alle tre spillede med i serien.

Men uanset hvad, lader meget til, at tiden i sandhed læger alle sår.

- For at være helt ærlig, så tror jeg ikke, jeg før har været et bedre sted i min karriere, end jeg er nu. Jeg føler mig stærk og glad for at være en anderledes og bedre version af mig selv, end jeg nogensinde har været, siger hun videre og fortsætter:

- Jeg har fundet min stemme, og der er ingen vrede tilbage. Jeg kunne bare mærke, at det er ikke noget, jeg har brug for.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Chrishell Stause og hendes chef, Jason Oppeneheim nød i sommer en romantisk ferie til Rom. Foto: MEGA

Udover at være et godt sted karrieremæssigt, så har kærligheden dog også igen fundet hendes vej. I sommer kunne hun nemlig bekræfte, at hun nu danner par med sin chef, Jason Oppenheim, der også har en rolle i ”Selling Sunset”, da han og hans tvillingebror er ejerne af ejendomsmæglervirksomheden ”Oppenheim Group”, hvor Stause arbejder.

Sponsoreret indhold