Kendte 12. april

Chok: Sofie Lassen-Kahlke i vild dødsmetalvideo

Sådan har du med garanti aldrig set den danske skuespillerinde før
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bevares, det er ved at være nogle år siden, at vi oplevede hende som den ene halvdel af en drilsk nissepigeduo i en julekalender – eller som den eftertragtede Anja i ”Kærlighed ved første hik”-filmene.

Alligevel kan der synes ekstralangt fra hendes roller fra fortiden, når man kaster blikket på den 42-årige skuespillerinde i en splinterny musikvideo fra dødsmetalbandet A Crow’s Murder.

Her er Lassen-Kahlke i selskab med skuespillerne Augusta Lea og Mie Gren, og på bandets egen facebookside påpeger de selv, at det er en væsentligt mere hærget og vild Sofie, som vi får at se i videoen til ”Beast of Prey”.

Ifølge musikmediet Gaffa.dk er vi her ude i den knap så afslappende genre - bandet er nemlig kendt for at bevæge sig inden for blackened death metal, groove death, thrash og deathcore. 

Se videoen til "Beast of Prey" her:

Døde fugle og forvandlinger

Her ser vi de tre spillere – som skal forestille at være en søskendeflok på tre - i en middagsscene, hvor Sofie Lassen-Kahlke på foruroligende vis serverer de andre en død fugl.

Nu ved vi selvfølgelig ikke meget om, hvad der bliver disket op med omkring aftensmadstid hjemme hos Sofie og manden Hans, men mon ikke der også privat er ret langt fra rollen i den hårde musikvideo til virkelighedens Sofie Lassen-Kahlke?

Artiklen fortsætter under billederne... 

Foto: Kaspar Wenstrup

Sofie Lassen-Kahlke kan skrive både skuespiller og forfatter på CV'et. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Foto: A Crow’s Murder, YouTube

... Og nu også stjerne i en hardcore dødsmetalvideo (Foto: A Crow’s Murder, YouTube)

Senest har hun været aktuel med en ærlig bog om at runde et skarpt hjørne – den kaldte hun ”Ramt - 39 historier om at fylde 40" – og heri kunne man læse, hvordan hun og ægtemanden Hans Poul Petersen på et tidspunkt måtte tage til psykolog for at tale om nogle udfordringer i deres parforhold.

Og under de endeløse fodboldfester ved EM i sommer afslørede den bløde mor til tre, at hun godt kan finde på at knibe en tåre, når nationalsangen bliver sunget på et stadion før en kamp.

Sponsoreret indhold