Cecilie Hother bryder tavsheden

Cecilie Hother blev i juli 2016 mor til datteren Ellinor.

Cecilie Hother blev i juli 2016 mor til datteren Ellinor.

Foto: Dan Mariegaard

Cecilie Hother oplevede sit værste mareridt blive til virkelighed, da hun for nylig mistede sit ufødte barn. Det afslørede den ellers normalt så smilende vejrvært på sin Instagram-profil.

Helt naturligt har 40-årige TV-dame valgt at trække stikket fra de sociale medier og brugt tiden på at prøve at komme sig over det forfærdelige tab. Men nu bryder Hother tavsheden.

Det gør hun i et comeback på de sociale medier. Her har Cecilie Hother sendt en hilsen til hendes mere end 35.000 følgere, som hun også delte den tragiske nyhed med i første omgang.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Her i tiden efter vi har mistet vores søn, har ord mistet sin betydning for mig. Ord virker tomme og hule og giver meget lidt mening. Der er dog et ord, som stadig står stærkt, og det er; ”Tak”, skriver den dygtige TV-kendis.

På de ord, som Cecilie Hother har skrevet, kan man mærke, at hun har været igennem en ubeskriveligt svær tid. Hun har dog et behov for at sige tak.

- ”Tak” i ordets fuldeste betydning; kærlighed og taknemmelighed. Tak for alt støtten. For de uendelig mange smukke blomster og rørende kort. For kærligheden som er blevet sendt vores vej, lyder det i den rørende opdatering.

Det er væltet ind med blomster til Cecilie Hother og hendes mand Thomas, som lige nu går i gennem et kæmpe mareridt.

Vis dette opslag på Instagram

Her i tiden efter vi har mistet vores søn, har ord mistet sin betydning for mig. Ord virker tomme og hule og giver meget lidt mening. Der er dog et ord som stadig står stærkt, og det er; “Tak”. “Tak” i ordets fuldeste betydning; kærlighed og taknemmelighed. Tak for alt støtten. For de uendelig mange smukke blomster og rørende kort. - For kærligheden som er blevet sendt vores vej. For de mange beskeder og opringninger, der er kommet dag efter dag,- også selv om jeg ikke har haft overskuddet til at kunnet svare. For alle de søde mails og breve, som jeg først nu lige så stille er begyndt at læse. TAK - Ingen nævnt, ingen glemt. Venner, familie, veninder, fremmede, kollegaer, samarbejdspartnere, insta-følgere, Fb-venner - alle - TAK!!! #sorg #taknemmelighed #støtte #kærlighed #engelmor

Et opslag delt af Cecilie (@ceciliehother) den

Vejrværten har i forvejen en datter på tre år sammen med sin mand Thomas.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close