Casper skovler penge ind, Frank er i minus

Casper Christensen, 50, og Frank Hvam, 48, har fulgtes ad i tykt og tyndt og årtier. Bankbøgerne ser dog forskellige ud.

Casper Christensen, 50, og Frank Hvam, 48, har fulgtes ad i tykt og tyndt og årtier. Bankbøgerne ser dog forskellige ud.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Natklubber, restauranter og kødfri måltidskasser.

Casper Christensens økonomiske eventyrlyst har bragt ham vidt omkring, mens Frank Hvam har holdt sig til det, han er bedst til: At være sjov.

Men der er altså gode penge i at satse på andet end one-liners, sitcoms og standupshows.

Det viser de netop offentliggjorte regnskaber for ”Klovn”-skabernes respektive virksomheder Kvabs Aps (Franks, red.) og Babyrhum ApS (Caspers, red.).

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det komiske makkerpar er mændene bag seersuccesen ”Klovn”, som netop har startet optagelser til en 3. film i rækken. (Foto: Lars H. Laursen)

For mens Christensen har tjent en hæderlig sum på 1.857.770 kr. efter skat i det forgangne regnskabsår, står det anderledes til med Hvam, som kommer ud af året med et minus på 459.054 kr.

Selv om Hvam med sine 524.062 har tjent væsentlig mindre, end han plejer, har han været gavmild, da han skrev lønchecken på 1,3 millioner kr. til sig selv.

Derfor ender han med røde tal.

”Klovn”-bagmandens formue lyder dog stadig på næsten 5,7 millioner kr.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den sjove duo har også lavet filmen ”Dan Dream”, som aldrig blev en succes. (Foto: Per Arnesen)

God for 12 mio.

Formuer kender Casper alt til.

Hr. Christensen har levet et liv i overhalingsbanen med røde bøffer, store armbevægelser og et kæmpe palæ, der fungerede som symbolet på hans enorme succes.

Den tid er imidlertid forbi.

Det 26 millioner kr. dyre palæ er skiftet ud med et mindre hus til ni millioner i nordsjællandske Ålsgårde, og kød og komælk har han skrottet til fordel for veganske retter.

Samtidig har komikeren kastet sig ud i et nyt forretningseventyr som investor og kreativ konsulent i Simple Feast, som leverer kødfri måltidskasser lige til døren.

Selv om forbrugsfesten er ovre for den 50-årige komiker, er det altså ikke af nød, han sparer.

Der ligger nemlig stadig 12 millioner kr. på bunden af Babyrhums pengetank.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close