Kendte 9. februar 2021

Caroline Fleming overrasker: Investerer millioner

Tv-baronessen har skudt 10 millioner kroner i sit eget firma
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er ikke noget, der tyder på, at Caroline Fleming mangler salt til ægget. Først købte hun et hus til 24,5 millioner kroner, og nu viser hendes regnskab, at hun har postet 10 millioner kroner i sit eget firma.

1. maj 2019 stiftede hun firmaet Allmaz ApS, hvis formål er “formidling af modelydelser samt udøvelse af anden virksomhed i naturlig forbindelse hermed”, og det første regnskab afslører, at hun har skudt 10 millioner kroner ind i det. Det er det beløb, som selskabet skylder hende personligt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Thomas Laursen)

Caroline Fleming, 45, har skudt 10 millioner kroner ind i sit firma og afslører dermed, at hun har masser af penge. (Foto: Thomas Laursen)

Noget kunne dog tyde på, at det er rettigheder, der udgør det store beløb, for ifølge regnskabet repræsenterer koncessioner, patenter, varemærker og licenser knap 9,4 millioner kroner i værdi. Og det er den værdi, som Caroline har bragt ind i firmaet.

Sparsom information

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Sidste år købte hun denne pragtvilla for 24,5 millioner kroner. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Hun ønsker dog ikke at kaste lys over, hvad det dækker over.

– Vi kommenterer ikke på selskabets årsrapport, som er offentliggjort i Erhvervsstyrelsen. Det, der er offentliggjort i Erhvervsstyrelsen, er den information, som vi ønsker at fremlægge, og som i øvrigt er i overensstemmelse med regnskabslovgivningen, siger Caroline Fleming til SE og HØR via sin pr-agent, Elisa Lykke.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Martin Høien)

ADHD-Ambassadør
Caroline Fleming har sagt ja til at være ambassadør for ADHD-foreningen, fordi hendes søn Nicholas, som hun har med Nicklas Bendtner, har diagnosen.
– Jeg er meget beæret og stolt over at dele med jer, min accept som Ambassadør for den meget vigtige ADHD-forening. Jeg glæder mig meget til at hjælpe med at gøre en kæmpe forskel. Jeg ser frem til at være med til at ændre den nuværende tabu betragtning af diagnoser, da disse faktisk kan være nogle af livets største gaver, når man får den rigtige hjælp og vejledning, lyder det fra Caroline. (Foto: Martin Høien)

Men sikkert er det, at Caroline Fleming er særdeles godt ved muffen.

Sponsoreret indhold