Caroline Fleming beskyldt for kebab-tiggeri: Nu undskylder hun

Den 45-årige tv-kendis ville gerne have haft kebab hos Umut på søndag

Den 45-årige tv-kendis ville gerne have haft kebab hos Umut på søndag

Foto: Dan Mariegaard

Det var ikke just pæne ord, som Umut havde til overs for den i første omgang unavngivne influencer, som han beskyldte for at tigge sig til et gratis måltid midt i coronakrisen. 

Nu viser det sig, at det er Caroline Fleming, der er afsender på de anonymiserede beskeder til Umut Sakarya. 

Det bekræfter hendes manager over for Ekstra Bladet. 

Den 30-årige kebabkonge kom fredag helt op i det røde felt, da han subtilt blev spurgt om en invitation til en omgang meter-kebab med bearnaise til af en først unavngiven influencer.

Siden har Caroline Flemings manager, Jesper Thomsen, bekæftet at beskeden rigtignok kommer fra hende.

Ifølge manageren kan hun ikke genkende Umuts udlægning.

-  Caroline er selvfølgelig pisseærgerlig over sagen. Hendes intentioner er blevet opfattet forkert, men vi har talt om, at det måske godt kan forstås anderledes i en tid hvor restaurationsbrancehn kæmper for at overleve., og at hun derfor skulle havde formuleret sig anderledes. Det er nok derfor Umuts reaktion er så voldsom, fortæller Thomsen til Ekstra Bladet, før han understreger, at tv-baronessen undskylder for beskeden.

Umut Sakarya havde de helt store gloser fremme i korrespondance, kan man se i hans dokumentation på instagram.

Umut giver ikke ved dørene, når der allerede er pres på restuarationsbranchen i øjeblikket. Det lærte Caroline Fleming på den hårde måde (Foto: Thomas Laursen)

Umut giver ikke ved dørene, så længe der er pres på restaurationsbranchen. Det lærte Caroline Fleming på den hårde måde (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg regner ikke med, at jeg er den eneste, du har skrevet til. Havde jeg været det, havde sikkert også kendt til min holdning til sådan nogle snyltere som jer. Nej, du får intet gratis hos mig. Gå og knep dig selv, slutter Umut af i sin besked tilbage til Caroline Fleming.

View this post on Instagram

Og af den grund er hun fucking ud....

A post shared by Umut Sakarya (@umutsakarya) on

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close