Caroline Fleming nyder Dubai: Solgudinden

(Foto: Instagram (Caroline Fleming))

Det er svært at se, at Caroline Fleming for en måned siden rundede 44 år og har født tre børn. Hun er stadig toptrimmet at se på i en bikini i solen.

Det afslører hun på sin Instagram-profil, hvor hun har delt en række billeder fra sin ferie til Dubai.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Solbriller og bikini er et af Carolines yndlingslooks. (Foto: Instagram (Caroline Fleming))

I sommer valgte tv-baronessen at flytte hjem til Danmark efter 25 år i London. Nu bor hun i prins Joachim og prinsesse Maries hus i Klampenborg.

Her har hun fået en stor pool og i alt 527 luksuriøse kvadratmeter at boltre sig på, hvorfor overklasselivet i London nu er skiftet ud med royal luksus i Danmark.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Caroline er netop vendt hjem efter en tur til Dubai. Hun var afsted sammen med sin bedste veninde, 43-årige Caroline Stanbury, og sine tre børn. (Foto: Instagram (Caroline Fleming))

Tv-baronessen er meget spirituel og er en stor fan af yoga. På billedet herunder nyder hun et øjebliks ro under den hede, arabiske efterårssol.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Carolines 12-årige datter, Josephine, har fotograferet flere af billederne af sin mor, blandt andet dette. (Foto: Instagram (Caroline Fleming))

Carolines børn er hendes et og alt, og hun rejser verden rundt med dem.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Der går ikke mange år, før Josephine er en voksen dame. Allerede nu elsker hun at prøve tøj med mor. (Foto: Instagram (Caroline Fleming))

I tv-serien "Ladies of London" så man, hvordan hun er mor med stort M. Hun laver konstant mad og aktiviteter med sine tre unger.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Her er Caroline med sine to sønner, Alexander på 15 og Nicholas på otte år. (Foto: Instagram (Caroline Fleming))

Tv-baronessen har tre børn med de to mænd, britiske Rory Fleming og fodboldhugget Nicklas Bendtner. 

Artiklen fortsætter under billedet ...

– Livet bliver bare ikke meget bedre end sammen med jer, skrev Caroline, da hun delte dette billede. Fra venstre er det Josephine, 12, Nicholas, otte, og Alexander, 15 år. (Foto: Instagram (Caroline Fleming))

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close