Kendte15. august 2023

Caroline Fleming har store planer: Nye projekter på vej

Tv-baronessen Caroline Fleming har nu meldt sin tilbagekomst og teaser for en masse nye projekter, der kommer til efteråret
Caroline Fleming vender tilbage! Det annoncerer hun på sin egen instagram, efter to års "pause" fra offentligheden. 
Caroline Fleming vender tilbage! Det annoncerer hun på sin egen instagram, efter to års "pause" fra offentligheden.
 Foto: Jesper Sunesen

I 2021 fortalte tv-baronessen, at hun havde taget en drastisk beslutning. Hun ville trække stikket, og det var slut med at være en offentlig person. I stedet ville hun have fokus på sine nærmeste.

Fokussen på de nærmeste endte dog alligevel med at være en kæmpe sag i medierne, da hun og søsteren kom i en offentlig arvestrid om Valdemars Slot og dets arvegods.

Selv var Caroline Fleming dog meget stille under hele familiestriden, men nu tyder noget på, at hun gør klar til comeback. Det skrev hun på sin Instagram i går, hvor hun afslørede, at hun lige nu har mange spændende projekter i støbeskeen.

Adhd og mere mad

Blandt andet arbejder hun stadig med adhd-foreningen, som hun kalder for sin ”baby”, og der altså er nyt projekt på vej.

– Vi har arbejdet i kulisserne de sidste mange måneder og der sker spændende ting på den front, mere herom snarest, skriver hun blandt andet.

Derudover kommer der flere ting på madfrotnen, som kommer i løbet af efteråret, og ifølge Fleming selv, bliver det ”rigtig mums”.

Den tidligere podcastkollega Sophie Stanbury blev også nævnt i opslaget. De to deltog sammen i programmet ”Ladies of London” og senere fik de sammen podcasten ”Keeping it real”. Og nu skal de ifølge Fleming igen lave noget kreativt sammen.

– Jeg kommer igen meget snart, skriver hun som afslutning til sit opslag, der er efterfulgt af en masse hjerter.

Så er man en af dem, der tænker, man godt kunne bruge noget mere fra Caroline Fleming, så kan noget tyde på, at man godt kan begynde at glæde sig.

Sponsoreret indhold