Kendte 19. oktober 2021

Cara Delevingne med vild sex-afsløring: Gjorde det i en elevator

Det er ikke ukendt, at skuespillerinden ej er bleg for at fortælle ærligt om sine lyster og behov, men nu lader hun sine fans komme helt tæt på
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er bestemt ikke første gang, at den 29-årige skuespillerinde og model Cara Delevingne fortæller ærligt om, hvad hun laver i soveværelset – og med hvem.

Tidligere på året fortalte hun blandt andet, at hun helt havde droppet at give sine venner mere traditionelle gaver, da hun hellere vil give sexlegetøj.

- Mine venner er sådan: ”Jeg ved godt, hvad jeg får til jul”. Jeg sendte sexlegetøj til dem. Jeg var sådan; glædelig orgasme til dig, lød det i februar fra stjernen.

Men under en snak med skuespillerinden Sarah Hyland og komiker Whitney Cummings som en del af videoserien ”Lady Parts” fortæller hun åbent detaljer fra sit sexliv, der blandt andet kun rummer ét enkelt one night stand.

- Ja, det er kun sket en gang, da jeg var en del yngre, men jeg kan huske spontaniteten af det, fortæller hun og fortsætter:

- Ham jeg var sammen med, vi havde spillet musik sammen i tre timer. Jeg spillede på trommerne, mens han spillede guitar, og så byttede vi. Så ville han køre mig hjem, og vi endte med at knalde i elevatoren. Det var så sexet. Det var fantastisk.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Foto: MEGA

Hun indrømmer videre, at de to kun havde mødt hinanden selvsamme dag, men at hun undervejs tænkte; ”Det er for vildt det her”.

Trods Cara indrømmer, at det er den eneste gang, hun har prøvet at være sammen med en for den ene gangs skyld, så er det ikke det eneste eksperimenterende, hun har forsøgt sig med.

- At sige, hvad det bedste sex er, jeg har fået, det er svært. Især når du knalder med både mænd og kvinder. Men altså gruppesex er også sjovt. Jeg ved det ikke, det er svært at beslutte, lyder det videre fra ”Paper Towns”-stjernen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Cara Delevingne dannede tidligere par med skuespillerinden Ashley Benson. De to gik fra hinanden i maj 2020 efter knap to år sammen. Foto: MEGA

Delevingne dannede senest par med ”Pretty Little Liars”-stjernen Ashley Benson, men de to gik fra hinanden i maj 2020, efter at have dannet par i knap to år.

Kort tid efter bruddet fandt Benson sammen med sangeren G-Eazy, mens Delevingne for en stund datede sangerinden Halsey. 

Se hele videoen herunder

Sponsoreret indhold