Kendte 4. juni 2020

Cara Delevingne efter split fra Ashley Benson: Jeg er panseksuel

Efter bruddet med ekskæresten Ashley Benson taler model Cara Delevingne nu ud om sin seksualitet
Foto: MEGA

Det er to år siden, at skuespiller og model Cara Delevingne først fortalte åbent om sin seksualitet. Dengang beskrev hun sig selv som "flydende" efter at have datet flere kvinder. 

Nu taler hun endnu en gang åbent om sin seksualitet efter splittet fra "Pretty Little Liars"-stjernen Ashley Benson. 

- Jeg vil altid være, tror jeg, panseksuel, siger den 27-årige "Carnival Row"-stjerne i et interview med magasinet Variety

Cara Delevingne med ekskæresten Ashley Benson:

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Lige meget hvordan en person derfinerer sig selv, hvad enten det er "de" eller "han" eller "hun", jeg forelsker mig i personen - og det er det. Jeg er tiltrukket af personen, siger hun og forklarer, at hun altså er tiltrukket af alle køn. 

I anledning af Pride, som også i USA løber af stablen i juni måned udtaler Cara, at det er en begivenhed, som i den grad er noget, hun har manglet som barn. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- En del af Pride er ligesom en følelse af at høre til, en familie uden for din familie, et sted hvor du ikke behøver at undskylde eller føle skam. Jeg tænker, at jeg aldrig følte, at jeg hørte til nogen steder som barn, lyder det fra Cara. 

- Lige så snart jeg kunne tale frit om min seksualitet, så skjulte jeg mig ikke længere. Og personen, jeg gemte mig mest fra, det var mig selv.

Det er blot en måned siden, at Cara Delevingne og Ashley Benson gik fra hinanden efter at have været kærester i to år. 

Parret bekræftede første gang, at de var kærester i juni 2019, da hun delte en video af hende og Ashley, hvor de kyssede. Videoen blev delt i anledning af Pride-måneden. 

Sponsoreret indhold