Kendte7. marts 2024

Camila Cabello bryder tavsheden efter opsigtsvækkende brud med Shawn Mendes

Sangerinden lærte på den hårde måde, at man aldrig skal gå tilbage til en fuser, afslører hun nu i nyt interview
Singers/songwriters Camila Cabello and Shawn Mendes
Camila Cabello sætter nu ord på sit andet brud med Shawn Mendes.
 Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

Det var noget nær en regulær bombe for mange fans, da Shawn Mendes og Camila Cabello gik fra hinanden i slutningen af 2021, og dermed kunne mange ånde lettet op, da de to sangere fandt sammen igen i sommeren 2023.

Den helt store og romantiske genforening varede dog ikke længe.

For efter at have møsset løs i offentligheden faldt forholdet brat til jorden igen efter blot seks korte uger, og dermed var forvirringen altså total for kendisparrets mange kærlighedshungrende fans.

Nu bryder Camila Cabello dog endelig tavsheden omkring det opsigtsvækkende brud.

Det skriver TMZ.

Ifølge det amerikanske medie har den 27-årige sangerinde medvirket i podcasten "Call Her Daddy", hvor hun bekræfter, at hun og Shawn Mendes gav forholdet et skud mere i sommeren 2023.

Ifølge Camila Cabello var beslutningen "impulsiv", og de to stjerner fandt derfor hurtigt ud af, at det ikke er smart at gå tilbage til en fuser.

- Det føltes bare ikke rigtigt, siger hun om sit og Shawn Mendes' andet forsøg som kærester og uddyber, at de to "bare ikke var rigtige for hinanden", og at forholdet føltes "forceret".

Camila Cabello påpeger dog, at hun ikke fortryder at have prøvet forholdet af på ny, og at hun og Shawn Mendes stadig er på god fod trods brud nummer to.

- Jeg vil altid elske ham. Han er så god en person. Jeg er heldig, fordi mange har eks'er, der er helt forfærdelige, og det er han ikke. Han er et virkelig rart og godt menneske.

Camilla Cabello og Shawn Mendes fandt sammen for første gang i sommeren 2019, før de gik fra hinanden i slutningen af 2021.

De blev spottet i en hed stund på Coachella i april 2023, hvorefter de blandt andet blev set sammen hånd-i-hånd i New York, før forholdet sluttede igen.

Og det tyder altså ikke på, at de to sangere har planer om at give forholdet et skud for tredje gang.

Sponsoreret indhold