Kendte8. juli 2019

Cameron Boyce blev kun 20 år: Derfor døde han

Den amerikanske Disney-stjerne Cameron Boyce døde i weekenden i en alder af blot 20 år. Nu mener et velinformeret amerikansk medie at vide, at det var et epileptisk anfald, der tog livet af den populære skuespiller
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-07-07_kl._13.05.08.png
 (Foto: MEGA)

Disney-stjernen Cameron Boyces pludselige død i en alder af blot 20 år har sendt chokbølger gennem underholdningsverdenen - og blandt hans mange fans.

Skuespilleren blev fundet død i sin seng i weekenden – og nu mener et velinformeret amerikansk medie at vide, at det var et epileptisk anfald, der tog livet af den populære skuespiller.

Det amerikanske medie TMZ – der er kendt for at have velinformerede kilder i kendis- og Hollywood-miljøet – skriver, at den unge Disney-stjerne døde som følge af et epileptisk anfald, der ramte ham i weekenden.

Dødsfald og epilepsi

I sjældne tilfælde kan patienter med epilepsi dø af et anfald - f.eks. hvis anfaldet finder sted under meget uheldige omstændigheder. Der findes også tilfælde, hvis det ikke lykkedes hjernen selv at genvinde kontrollen over et anfald, så anfaldet fortsætter. Dette kaldes status epilepticus. Dette er en alvorlig tilstand, der skal behandles hurtigt og effektivt.

Når en person med epilepsi dør pludseligt og uden kendt årsag, kan det i nogle tilfælde være et tilfælde af SUDEP, som står for Sudden Unexpected Death in Epilepsy.

Kilde: Epilepsiforeningen.dk

Mediet fortæller også, at "Descendents" og "Grown Ups”-stjernen blev fundet livløs af sin roommate, og at der herefter blev ringet 911.

Det lykkedes dog ikke den tilkaldte ambulance samt ambulancelægen at genoplive Cameron Boyce, som blev erklæret død på stedet.

Ifølge TMZ havde Cameron Boyce tidligere haft anfald som følge af sin sygdom, men den gjorde det dog ikke umuligt for ham at arbejde fuldtid som skuespiller.

Kilder hos politiet fortæller til det amerikanske medie, at man betragter hans dødsfald som naturligt.

Cameron Boyce indledte sin skuespilkarriere hos Disney, da han var blot 11 år gammel. Siden nåede han at medvirke i blandt andet "Shake it Up," "Austin and Ally", “Jessie” og "Good Luck Charlie".

Sponsoreret indhold