Kendte7. april 2021

Caitlyn Jenner vil lave en Arnold: Vil være guvernør i Californien

Caitlyn Jenner - der blev verdenskendt som Bruce Jenner i "Keeping Up with the Kardashians" - er eftersigende klar til at træde ind i politik
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Caitlyn Jenner, 71, kan skrive mange ting på cv'et: Olympisk guldmedaljevinder, tv-stjerne - og måske også snart guvernør.

Det er tre kilder, der afslører over for mediet Axios, at Jenner, der i 2015 skiftede køn fra mand til kvinde, overvejer at stille op til guvernørvalget i Californien.

Den forhenværende tikamp-stjerne har tidligere erklæret sig som værende republikaner og har ytret sin støtte til Donald Trump. Ifølge kilderne vil Jenner da også stille op for det republikanske parti, og hun vil derfor udfordre den nuværende guvernør, demokraten Gavin Newsom.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/admphotostwo631885.jpg
 Foto: MEGA

Caitlyn Jenner har tidligere dannet par med Kris Jenner, og sammen fik de døtrene Kendall og Kylie. Foto: MEGA

Ifølge det amerikanske medie har Caitlyn Jenner allieret sig med Caroline Wren, der er rutineret i at samle penge ind til valgkampagner for det republikanske parti.

Lykkes det Jenner at vinde guvernørvalget, bliver hun ikke den første kendis-republikaner, der indtager posten. Tilbage i 2003 besejrede Arnold Schwarzenegger demokraten Gray Davis. Skuespilleren blev genvalgt i 2007.

Sponsoreret indhold