Kendte 18. juli 2021

Bubbers gulddame

Med salget af sin villa står Signe Rossing til at blive forgyldt med 17,3 skattefri millioner kroner
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Mens Bubber, 56, måtte finde sig i en syngende økonomisk lussing i sit seneste regnskab, så kan han glæde sig over, at hans kæreste, Signe Rossing, 41, står til at indkassere et stort millionbeløb, der kan få parret videre i livet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Signe har nemlig sat sit hus i Charlottenlund til salg for intet mindre end 20,5 millioner kroner, og da hun selv købte det for 3,2 millioner kroner af sin eksmand, Jan Worsøe, kan hun stikke 17,3 millioner skattefri kroner lige i lommen, hvis boligen sælges til prisen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: SE og HØR)

Signe Rossing står til gigantisk fortjeneste, når hun sælger sit hus. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Og meget tyder på, at hendes penge skal få parret videre i en fælles bolig.

– Vi skal videre og finde noget sammen, siger Bubber således til B.T.

Ny familie

I slutningen af 2019 kom det frem, at Bubber og hans kone gennem mange år, Christina Ibsen, skulle skilles, fordi Bubber havde gjort Signe Rossing gravid.

Siden har Bubber og Signe fået sønnen Alfred sammen, og nu vil de altså begynde helt forfra med et liv under fælles tag.

– Det eneste, vi ved, er, at vi skal finde noget sammen. Så må tiden vise, hvad det bliver til, fortæller han.

Og her er de mange millioner fra Signes hussalg velkomne. I sit seneste regnskab havde Bubber en bruttofortjeneste på 99.753 kroner mod 702.867 i den foregående periode. Nedgangen skyldtes coronakrisen.

– Siden nedlukning af Danmark 12. marts 2020 har selskabet haft meget lav aktivitet, hvilket har påvirket resultatet negativt. Der forventes for det kommende regnskabsår en positiv udvikling, i takt med at Danmark genåbnes, skrev Bubber i regnskabet.

Sponsoreret indhold