Kendte22. januar 2020

Bubber til brystfest: Damernes ven

Tv-værten Bubber skulle bare uddele en pris, men udnyttede muligheden til at nyde flere af de festfriske kvinders selskab, da realitystjernerne fejrede sig selv til det årlige vanvidsparty.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bubber_sl.jpg
 (Foto: Søren Lamberth)

Gajol-shots, silikonebryster, gigantiske læber og alt for brune kroppe. Det var scenen en fredag aften til Reality Awards - og midt i dette virvar stod Bubber.

Den 54-årige tv-vært deltog for nylig i vanvidsfesten over dem alle på Docken i København.

Skærmtrolden skulle egentlig bare uddele en pris på scenen, men var fra første sekund jaget vildt. Dels af nysgerrige blikke, dels af barmfagre kvinder i alle aldre.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_66.jpg
 (Foto: Privat)

Den gudesmukke "Paradise Hotel"-værtinde Rikke Gøransson, 33, tiltrak sig også Bubbers opmærksomhed – og de to tv-darlings fik sig en længere snak midt under festen. (Foto: Privat)

Så da Bubber ankom til festhulen klokken lidt i 20, gik han langt uden om den røde løber – og flygtede nærmest gennem den allerede godt beduggede sal.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_sl3.jpg
 (Foto: Søren Lamberth)

Den eneste herre, Bubber talte længe med, var partydyret Oliver Bjerrehuus, 44, som han også var sammen med i slutningen af november i "Aftenshowet" på DR. Mødet mellem d'herrer blev meget omdiskuteret, da Bjerrehuus på ægte drengerøvsmanér udtrykte respekt for, at Bubber havde scoret familiens barnepige. (Foto: Søren Lamberth)

Men SE og HØR fangede alligevel den skandaleombruste tv-darling, som i november kunne afsløre, at han venter barn med sin families barnepige gennem en årrække, den 41-årige Signe Rossing.

Hvordan går det med barnet?

– Jamen det kan man jo ikke sige, for det er jo ikke født.

Hvordan går det med graviditeten så?

– Fint. Men jeg vil ikke snakke om det. Jeg er her for at uddele en pris.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/signe_rossing_se_og_hoer.jpg
 (Foto: SE og HØR)

Signe Rossing var tæt veninde med Bubbers kone igennem 29 år, Christina "Ibsen" Meyer, og barnepige i familien. Nu bærer hun Bubbers barn, som kommer til verden til foråret. (Foto: SE og HØR)

Har I fået nye scanningsbilleder af barnet?

– ...

Jamen Bubber, hvordan har du det?

– Jeg har det fint godt, jeg har det fint, sagde flimmerstjernen, hvis kone gennem 29 år, Christina "Ibsen" Meyer, samtidig med offentliggørelsen af den forestående forårsfødsel smed Bubber ud hjemmefra.

OMGIVET AF KVINDER

De seneste måneders familiære forviklinger afholdt dog ikke Bubber fra at slå sig løs denne aften.

Da prisfesten først blev skudt i gang, begyndte charmetrolden at hygge sig med flere af festens frække damer.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_2_1.jpg
 (Foto: Søren Lamberth)

Bubber fik sig også en sludder med den farverige Ninja Nikita, 51, fra "Besat af Bad Boys". Ninja har tidligere bl.a. siddet i Horserød Fængsel, hvor hun scorede en 22-årig. (Foto: Søren Lamberth)

Heriblandt den farverige Ninja Nikita fra "Besat af Bad Boys", "Paradise Hotel"-værten Rikke Gøransson og ikke mindst livlige Louise Kjølsen, som er bedre kendt under navnet "Twerk Queen".

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_4_0.jpg
 (Foto: Privat)

Showet buldrede af sted for fulde drøn, men Bubbers fokus var ikke på scenen ...(Foto: Privat)

Den letpåklædte frækkert havde Bubber en længere samtale med, hvor det også blev til kindkys og kærlige nus på arme og skuldre.

​Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_26.jpg
 (Foto: Privat)

Derimod benyttede den utro familiefar chancen til at få sig en lang og kærlig snak med Twerk Queen alias Louise Kjølsen, 32. (Foto: Privat)

https://imgix.seoghoer.dk/bubber_268.jpg
 (Foto: Privat)

Han ser dermed heller ikke meget til sit barnebarn, som kom til verden i april – nogenlunde samtidig med, at familien fandt ud af, at Bubber også havde gang i sin egen – og hemmelige – familieforøgelse.

Svært og hårdt

Moderen til Bubbers kommende barn, barnepigen, Signe Rossing, 41, deltog ikke i festlighederne fredag aften.

Efter afsløringen af deres affære blev Bubber smidt ud hjemmefra og skal nu skilles fra sin kone gennem 29 år, Christina "Ibsen" Meyer.

– Alle, der har gennemgået en skilsmisse, ved jo, at det er hårdt. Det er jo ikke noget, man ønsker for sin værste fjende.

Det er bare rigtig svært, og så det andet oveni. Jeg havde ikke set den komme. Det var der ikke nogen af os, der havde. Den lille ny kommer engang til foråret, sagde Bubber dengang.

null

Sponsoreret indhold