Kendte 15. februar 2021

Bubber taler ud om dramatisk skilsmisse: - Jeg var sgu lidt egoistisk hele vejen igennem

I tv-programmet ”Deja-vu med Frøkjær” ser den erfarne tv-vært tilbage på både vilde oplevelser på skærmen, men også på de gange, hvor privatlivet er endt i spalterne
Foto: Søren Jul Lamberth

Det trak virkelig overskrifter, da Bubber i november 2019 afslørede, at han ventede barn med familiens barnepige – Signe Rossing.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Samtidig sluttede hans ægteskab med Christina 'Ibsen' Meyer, som han havde været gift med i 28 år. Gennem flere år har Bubber været ærlig om sit privatliv. Ikke mindst sine udfordringer med familien og parforholdet.

I programmet ”Deja-vu med Frøkjær” ser Bubber og Cecilie Frøkjær tilbage på nogle af de tv-indslag og interviews, som de to har lavet sammen, og seerne møder således Bubber i alle aldre mellem 32 til 54.

Han fortæller, at han for så vidt forsøger at leve et liv uden hemmeligheder.

- Jeg tror, mit liv er lettere uden, siger han.

Det hele handlede om Bubber

Undervejs i udsendelsen ser Bubber og Cecilie et klip fra Go’ Aften Danmark i 2012. Han fortæller endnu en gang ærligt, at det allerede var her, problemerne på hjemmefronten startede.

- Vi har haft et fantastisk liv sammen og været sammen i 30 år, fået tre af jordens skønneste unger sammen, lyder det.

Den i dag 56-årige tv-vært indrømmer, at det tit har handlet om ham – også når han er kommet hjem til familien.

- Min kone har ofret rigtig meget for min skyld… Ekskone… Og jeg har på alle måder fået lov til at leve et fuldt liv. Og vitterligt gået efter mine drømme, og også fået dem opfyldt, siger han, og fortsætter:

- Jeg har knoklet, og sat min karriere højere end noget som helst andet – ikke at jeg ikke har været der for mine børn, men mange gange har jeg sgu ikke – og derfor er det klart, at når man lever sådan, så kan man ikke undgå andet, end at det drejer sig om én, man går op i én, det handler om én. Og jeg blev sgu lidt egoistisk hele vejen igennem.

Viste klip fra fødslen

Bubbers yngste søn, som han fik med familievennen og barnepigen Signe Rossing, kom til verden i april sidste år.

Selvom det er Bubbers fjerde barn, så fortalte han dengang til SE og HØR, at oplevelsen er lige magisk hver gang.

Og endnu en gang, blev danskerne inviteret helt tæt på, da han i en youtube-video viste klip fra selve fødegangen.

Cecilie Frøkjær spørger Bubber i TV 2-programmet, om han tænker mindre på sig selv i hverdagen med den lille familie. Den garvede tv-mand svarer:

- Jeg synes, jeg har lært at lektien, og det har kostet noget, men jeg har også fået noget. Man skal jo heller ikke tabe sig selv. Så er man først på en deroute.

Tog bare telefonen og svarede

Bubber har gennem sin tv-karriere altid været drevet af nysgerrighed. Helt fra starten var det børns undren på breve – kan en hval få huller i tænderne, eksempelvis? Og siden har han vadet ind i danskernes særinteresser, lyster og dagligstuer med træsko på.

Og måske især hvis man skal have lov til det sidste, så må ærligheden også gælde den anden vej, mener Bubber.

Derfor har han gennem årene overfor Cecilie Frøkjær været ærlig om både mislykkedes bordelbesøg og knas i kærligheden.

Foto: Mikael Rieck

Signe Rossing, som Bubber i dag danner par med, har børnetøjsbutikken Kalle børnetøj og sko i Charlottenlund. (Foto: Mikael Rieck)

UFEDE OVERSKRIFTER

Men ærligheden har også kostet ham noget.

- Man skal ikke føre kampe eller skilsmisse gennem pressen, men jeg tog da telefonen, jeg svarede på det, jeg skulle svare på. Jeg begyndte ikke at sige: ”Tal med min manager, eller min spindoktor”, selvom jeg da ville ønske, at jeg kunne have gjort det, fortæller han om tiden, hvor han åbnede op for posen og indrømmede, at han havde fundet sammen med Rossing.

- Jeg blev nødt til ligesom at fortælle det, men kunne jo heller ikke sætte folk ind i både den enes og den andens side, så det gav bare nogle rigtig rigtig ufede overskrifter og nogle sokkelede kommentarer hele vejen igennem.

56-årige Bubber – som egentlig hedder Niels Christian Meyer – mener ikke, man træder helt ved siden af, så længe man gør det, der føles rigtigt:

- Det var, som om jeg havde gjort noget forkert, og du ved, der er bare ikke nogen mennesker, der gør noget forkert, hvis man følger sit hjerte og følger kærligheden.

-Fordi der var en anden kvinde involveret også, spørger Frøkjær?

-Ja, svarer Bubber, før de skifter emne.

Sponsoreret indhold