”Bridezilla” fedede brudepiger op, så hun selv ville se endnu smukkere ud

Filmen \

Filmen "Bridesmaids" handler om en flok brudepiger.

(Foto: YouTube)

Det er ingen hemmelighed, at bryllupsplanlægning kan gøre selv den mest rolige og sympatiske kvinde både hysterisk, arrig og nærmest usympatisk.

Denne brud fra Australien tager formentlig førstepladsen i dårlig opførsel.

Kvinden, der af gode grunde bør fastholde at være anonym, fortæller til det australske medie WHIMN, hvordan hun sørgede for at fede sine brudepiger op, så hun selv ville stå endnu skarpere på sin store dag.

Hver morgen sørgede ”Penny” for at lave en slankende smoothie til sine to søstre, der havde fået den ærefulde opgave af at være hendes brudepiger.

Men de to intetanende søstre anede ikke, at den slankende drik havde den helt modsatte virkning.

Artiklen fortsætter under billedet...

I komedien "Brudepiger"  møder vi to kvinder, der konkurrerer om at planlægge deres fælles venindes bryllup. Der er dog ingen, der bliver fedet op. Foto: YouTube

”Penny” havde nemlig fået den idé at bytte slankepulveret i smoothien ud med en vægtøgende ingrediens i stedet.

Hun fyldte således søstrenes smoothies med et hårdtslående proteinpulver, der har til formål at øge vægt og volume.

Og det vaskeægte "Bridezilla"-projekt virkede til fulde! 

Til mediet fortæller ”Penny”, at begge søstre måtte have syet deres kjoler ud forud for brylluppet. Kjolerne var forresten i en grim neongul farve. Også et bevidst valg fra brudens side, så hendes søstre så ekstra slatne ud på hendes store dag.

- Når jeg ser mine bryllupsbilleder – hvilket jeg ofte gør, da de står rundt om i huset – føler jeg en smule skyld over, at jeg står der blændede smuk i min brudekjole, mens mine søstre ser flommede og fjollet id. Men for det meste føler jeg mig nu glad, fortæller ”Penny”, der (måske meget heldigt) ikke har afsløret sin ondsindede Bridezilla-plan.

- Nogle gange beder de mig om at lave de der lækre smoothies igen, men så siger jeg, at de ikke længere ka købes. Og så laver jeg toast i stedet.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close