Kendte15. november 2021

Brooklyn Beckham scorer millioner: Får vild modelkontrakt

Med sine kun 22 år har fodboldsønnen allerede poseret foran tonsvis af kameraer. Men nu kan han for alvor kalde sig succesfuld i modelbranchen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er vist ingen hemmelighed, at den 22-årige Brooklyn Beckham gør det ganske godt, når kameraerne peger i hans retning.

Om det er held eller skyldes gode gener fra henholdsvis fodboldfar David Beckham, 46, eller Victoria Beckham, 47, vides heller ikke.

Men uanset hvad går det ham så godt i modelbranchen, at han nu er tilbudt noget af en millionkontrakt af modebrandet Superdry.

Det beretter The Sun, der kan afsløre, at Beckham-fyren har scoret intet mindre end 1 million pund – hvilket svarer til godt og vel 8,7 millioner danske kroner.

Med sin underskrift på kontrakten bliver Brooklyn nu det nye velkendte ansigt, når brandet skal reklamere for sine produkter.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega618351_011.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Ifølge det britiske medie er den første kampagne med ham da også allerede skudt i kassen. Her får fans af fodboldsønnen rig mulighed for at se ham flexe sine mavemuskler og se alle hans kropsudsmykninger.

Billederne fra han første kampagne med brandet vil være at se fra tirsdag den 9. november, hvor brandet åbner ny butik i London.

Selv har han endnu ikke delt nogle sneak peaks fra skydningen, men skriver i et opslag på Instagram, at han ”glæder sig over” at kunne fortælle om sit nye samarbejde.

Artiklen fortsætter under opslaget

Superdrys egen hjemmeside er der dog allerede nu mulighed for at lure en lille smule på, hvordan Beckham gør sig foran kameraet.

- Det er fantastisk at arbejde sammen med Superdry, der er lige så passionerede, når det kommer til fremtiden og bæredygtig mode, siger han selv om millionkontrakten og det kommende arbejde med brandet.

Det er ikke første gang, den 22-årige Beckham søn bliver hyret som model. Han har også tidligere blandt andet lavet kampagner for Pepe Jeans sammen med sin forlovede, Nicola Peltz.

Artiklen fortsætter under opslaget

Parret blev forlovet i juli måned sidste år, efter at have dannet par i godt og vel et år. De to har dog, efter mere end et års forlovelse, endnu ikke fortalt offentligheden, hvorvidt de har sat en dato fast for den store dag.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega618351_001_2.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

De to har dog tidligere udtalt, at de uanset hvordan og hvornår brylluppet skal stå, så vil de ende med at holde to ceremonier, da Brooklyns familie bor England, mens skuespillerindens far bor i Florida, USA.

Sponsoreret indhold