Kendte 21. januar 2021

Brooklyn Beckham overrasker sin forlovede: Får tatovering af hendes afdøde bedstemors navn

Der er da vist intet, der siger ”jeg elsker dig” som en god gammeldags tatovering af kærestens navn. Den gestus valgte fodbold-sønnen dog at tage et lille skridt videre
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I anledning af den 21-årige Brooklyn Beckhams forlovede Nicola Peltz’ 26-års fødselsdag sørgede fodbold-sønnen for at fejre hende på bedste vis.

For i stedet for et ”jeg elsker dig” valgte han at forevige sin kærlighed til Peltz ved at få lavet en ganske særlig tatovering.

En tatovering lavet til ære for hendes bedstemor Gina, der døde sidste år på hendes 25-års fødselsdag.

Det kunne hun dele med sine mere end to millioner følgere på Instagram, da hun i sin story viste et billede af tatoveringen, der blot er navnet ”Gina”, som sidder på Beckhams ene arm.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Tatoveringen Beckham-sønnen valgte at få i anledning af sin forlovedes fødselsdag. Foto: Instagram

Peltz har dog hverken tagget Beckham på billedet, eller direkte skrevet, at det er ham, men de øvrige tatoveringer afslører dog, at det netop er ham, der har valgt at få den.

Lige ovenover ”Gina” kan man nemlig se, at der står ”Love you, Bust” (elsker dig, Bust, red.), som er til ære for hans far, David Beckham, der kalder sin søn for Buster.

Hurtig forlovelse

Parret blev forlovet tilbage i juli måned, efter blot at have dannet par i omkring 11 måneder.

- Du har gjort mig til den heldigste pige i verden. Jeg kan ikke vente med at tilbringe resten af mit liv ved din side, skrev hun dengang til sine flere millioner følgere.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Hvornår brylluppet skal stå mellem turtelduerne vides endnu ikke. Foto: MEGA

Men trods et lykkeligt forhold, så har de dog begge allerede sørget for at sikre deres mange millioner. I december måned kunne flere medier nemlig bekræfte, at de begge havde sat deres underskrifter på en ægtepagt.

Hverken Brooklyn eller Nicola har på nuværende tidspunkt offentliggjort, hvornår eller hvor de skal giftes. Dog forlyder det, at der kommer til at være to ceremonier, da Brooklyns familie bor i England, mens skuespillerindens far bor i Florida i USA.

Sponsoreret indhold