Kendte 11. december 2020

Brooklyn Beckham sikrer fremtiden: Underskriver ægtepagt

I sommer blev det bekræftet, at den 21-årige fodboldsøn var blevet forlovet med sin kæreste gennem 11 måneder
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter kun 11 måneders forhold kunne den 21-årige Brooklyn Beckham og hans 25-årige kæreste Nicola Peltz glædeligt fortælle, at de nu var forlovet.

Men det er ikke småpenge, som hverken fodboldsønnen eller skuespillerinden går ind i ægteskabet med.

Netop derfor har parret valgt at sætte deres berømte underskrifter på en ægtepagt, så de i tilfælde af en skilsmisse ikke kan kræve af hinandens formuer.

Det skriver The Sun.

En kilde tæt på det unge par fortæller mediet, at de da også begge var enige om, at det var de nødsaget til.

- En ægtepagt er ikke ligefrem særligt romantisk, men i USA er det ret normalt, og i Nicolas familie har alle familiemedlemmerne en aftale med deres respektive partnere, lyder det fra insideren.

- Han har før haft oplevelser med piger, der har været desperate efter at få Beckham til efternavn, så de er taknemmelige for, at Nicola bare elsker ham for at være ham, og ikke hvor han kommer fra.

Foto: MEGA

Brooklyn Beckham og Nicola Peltz har allerede sørget for at sikre deres værdier i form af en ægtepagt. Foto: MEGA

Brooklyn Beckhams forældre, David og Victoria, er da også mere end to milliarder danske kroner værd – og Nicola Peltz’ far, Nelson er endnu mere værd.

De to har dog endnu ikke sagt deres ”ja” til hinanden – eller informeret om, hvornår det kommer til at ske – men ifølge kilden, så har de allerede skrevet under på pagten.

- Det er ikke kompliceret. Hvis de skulle ende med at gå fra hinanden, så vil de begge komme ud af ægteskabet med det, som du gik ind i ægteskabet med. Det er inklusive aktiver og ejendomme.

Parret mødte hinanden tilbage i 2017, da de begge var med til den populære musikfestival Coachella i Californien. Men de startede først med at date hinanden senere. De nåede derfor at være kærester i godt og vel 11 måneder, inden de kunne kalde sig forlovede.

Foto: MEGA

Brooklyn Beckham sammen med sine forældre, David Beckham og Victoria Beckham. Foto: MEGA

Det forlyder, at Brooklyn og Nicola ønsker at holde to ceremonier, da Brooklyns familie bor i England, mens skuespillerindens far bor i Florida i USA.

Sponsoreret indhold