Kendte 15. april 2021

Brød forholdet for to måneder siden: Ashley Benson og G-Eazy sammen igen

Skuespillerinden og rapperen kunne alligevel ikke helt formå at holde fingrene fra hinanden, efter de to gik fra hinanden i starten af februar
Foto: MEGA

”Pretty Little Liars”-skuespillerinden Ashley Benson, 31, fandt hurtigt kærligheden til den 31-årige rapper G-Eazy sidste år, efter hun og modellen Cara Delevingne gik fra hinanden.

Der gik faktisk kun knap en uge fra, at kendisparret i maj havde annonceret, de gik fra hinanden, til Benson bekræftede sit nye forhold.

Men i februar måned, efter næsten et års forhold, gik de to fra hinanden – og det var ikke kønt, lød det dengang fra en kilde tæt på de to til People. Hvad årsagen til deres brud var, kom dog aldrig frem.

Det lader dog til, at det var en kort fornøjelse for de to at leve livet hver for sig. De to er nemlig for nylig blevet spottet sammen i Los Angeles, hvor de blandt andet blev set køre i G-Eazys Ferrari.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Ritzau Scanpix

Parret ser ud til at være på god fod med hinanden igen, efter et par måneder fra hinanden. Foto: Ritzau Scanpix

Ifølge en insider, så brugte de to desuden weekenden sammen hjemme hos Benson.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver Just Jared.

- Ashley har tilgivet G, og de kom over deres skænderi, som skete omkring en måned siden. De er begge helt besat af hinanden, og de har det godt sammen, lyder det fra kilden.

Hvad end skænderiet gik ud på, så kunne det godt se ud som om, at der er vand under broen mellem de to, og ifølge kilden, så har de også begge et ønske om ”at få tingene til at fungere”.

- Det er stilnet af nu, og de har det godt sammen igen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

De to har dannet par siden maj 2020. Foto: MEGA

Udover at danne par, så er de begge to også snart aktuelle i den nye pandemi-film ”18 & Over”. Denne blev dog filmet længe inden nyheden om, at de to var gået fra hinanden. Måske det er den kommende premiere, der har fået parret til at tale igen.

Sponsoreret indhold