Britt Bendixen efter operation: Hjertet danser igen

77-årige Britt Bendixen er på vej tilbage i topform tre måneder efter sin store operation i hjertet – og det kan måske betyde et comeback i \

77-årige Britt Bendixen er på vej tilbage i topform tre måneder efter sin store operation i hjertet – og det kan måske betyde et comeback i "Vild med dans". – Nu danser mit hjerte igen, og jeg bliver ikke længere forpustet. Men når jeg hoster, kan jeg mærke, hvor de har syet mig sammen med ståltråd, siger Bendixen.

(Foto: Dan Mariegaard)

Trofaste "Vild med dans"-seere må dette efterår undvære dommerveteranen Britt Bendixen, som for tre måneder siden gennemgik en stor operation i hjertet.

Nu fortæller den 77-årige for første gang, hvor voldsomt det var, da lægerne skar hendes brystkasse op og tog hendes hjerte ud.

– Det er en stor operation, jeg har været igennem. De har åbnet brystkasse, taget hjertet ud og sat en åre fra låret i – og puttet det ind igen.

– De første uger kunne jeg ikke gå og havde svært ved at trække vejret, men jeg har overholdt alt det, lægerne har sagt, og i dag har jeg det rigtig godt, fortæller Britt til BILLED-BLADET.

Artiklen fortsætter uner billedet ...

Claus Elming og Britt Bendixen

I 2014 tog Britt en ordentlig svingom med Claus Elming, 50. I øjeblikket skal hun stadig passe på med ikke at være for aktiv. (Foto: Claus Poulsen)

Overvejer comeback

Dommeren restituerer nu i hjemmet sammen med kæresten Marianne Nybo, hvor hun også har overskud til at følge med i "Vild med dans" hver fredag.

Efter 15 sæsoner som fast dommer i fredagsshowet, er det "besynderligt" at sidde på bænken, men måske er det ikke sidste gang, Bendixen har delt ros og ris ud til Danmarks modigste dansere.

​Artiklen fortsætter uner billedet ...

Næste år er Bendixen måske tilbage på sin vante plads ved siden af Jens Werner, 55.

Næste år er Bendixen måske tilbage på sin vante plads ved siden af Jens Werner, 55. (Foto: Hanne Juul)

– Jeg havde faktisk bestemt, at i år skulle være mit sidste som "Vild med dans"-dommer. Nu kom der sygdom i vejen, og det irriterer mig.

Jeg vil jo helst selv bestemme, hvornår det punktum skal sættes, lyder det fra den folkekære dansedommer.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close