Kendte 2. oktober 2021

Britney Spears tager endnu et kæmpe skridt med kæresten

Den amerikanske popprinsesse gør klar til at flytte helt ordentligt sammen med fitnessfyren Sam Asghari
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kan godt være, at det lykkelige poppar allerede er både forlovet og bor sammen, men det betyder ikke, at der ikke findes flere store skridt, man kan tage i forholdet.

For Britney Spears og Sam Asghari byder fremtiden nemlig på huskøb.

Det skriver TMZ

Ifølge det amerikanske medie er den 39-årige popstjerne og den 27-årige aspirerende skuespiller klar til at træde ind på boligmarkedet hånd i hånd. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Britney Spears og kæresten Sam Asghari er klar til at købe hus sammen. (Foto: MEGA) 

Parret venter dog på, at "Toxic"-sangerinden en gang for alle bliver fri af det værgemål, der har betydet, at hun i mere end 13 år har været umyndiggjort. 

Som umyndiggjort er det ikke muligt selv at købe et hus, men meget tyder på at friheden er lige om hjørnet. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Britney-fans i Los Angeles protesterer mod det værgemål, der lige nu forhindrer popstjernen i at købe et nyt hjem til sig selv og sin kæreste. (Foto: MEGA) 

Britney har længe kæmpet for at komme af med sin far, den 69-årige Jamie Spears, der siden 2008 har haft ansvaret for værgemålet og for Britney. Onsdag besluttede en dommer i sagen dog at suspendere Jamie Spears til fordel for en revisor, der nu varetager Britneys økonomi midlertidigt. 

Britney ønsker eftersigende at flytte ud af sit hjem i Thousand Oaks i The Valley og i stedet komme en smule tættere på Hollywood og Los Angeles med sin forlovede. 

Årsagen til, at popstjernen ønsker at flytte, skyldes blandt andet at det hjem, hun bor i lige nu, er fyldt med for mange dårlige minder om fortiden. 

Næste høring i sagen om Britneys værgemål forventes at finde sted den 12. november.

Sponsoreret indhold