Kendte 1. oktober 2021

Jamie Spears om sit exit: Det er et tab for Britney

Hele verden kunne torsdag fejre, at Britney har vundet sin frihed i retten. Farmand Jamie Spears er dog ikke enig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 69-årige Jamie Spears er nok en af de få mennesker, der i disse dage ikke fejrer Britneys enorme sejr i retten.

En domstol i Los Angeles vurderede under en høring onsdag, at det har skabt et "giftigt miljø", at den 39-årige Britney Spears gennem mere end 13 år har haft sin far, Jamie Spears, som værge. 

Derfor blev Jamie Spears onsdag suspenderet og erstattet med en midlertidig værge, der skal sørge for at have styr på Britneys penge og forretninger, indtil værgemålet ophæves fuldstændigt. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Britneys far, Jamie Spears, har siden 2008 fungeret som værge for den umyndiggjorte popstjerne. Onsdag blev han suspenderet af en dommer i Los Angeles. (Foto: MEGA) 

Efter den overraskende afgørelse, har Jamie Spears udsendt en udtalelse via en af sine advokater, Vivian L. Thoreen.

Her meddeler han blandt andet, at han til trods for suspensionen fortsat har tænkt sig at handle efter "sin datters bedste interesser". 

- Hr. Spears elsker sin datter, Britney, ubetinget. I tretten år har han forsøgt at gøre det, der er i hendes bedste interesse, hvad end det er som værge eller som hendes far, lyder det i udtalelsen. 

- Det her begyndte ved, at han sagde ja til at tjene som hendes værge, da hun frivilligt gik ind i værgemålet.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Jamie Spears mener blandt andet, at han har været med til at reetablere sangerindens karriere efter hendes store nedtur i 2007, ligesom han også mener, at han har hjulpet til med genskabe et godt forhold mellem Britney og hendes to sønner, Sean Preston og Jayden James. 

- Alle, der har prøvet at hjælpe et familiemedlem, der kæmper med psykiske problemer, kan forstå det enorme stykke arbejde og bekymring, det på daglig basis kræver. 

Ifølge Jamies advokat har det "enorme stykke arbejde" betydet, at han flere gange har måttet tie og holde igen for ikke at svare på de mange "falske, spekulative og ubegrundede angreb på ham". Angreb, der ifølge advokaten er sket gennem offentligheden, Britneys fans eller gennem Britneys egen advokat, Mathew Rosengart. 

Jamies advokat slår i samme omgang fast, at onsdagens høring var en skuffelse og "ærlig talt et tab for Britney".

Ifølge PageSix brød Britney sammen i tårer, da hun hørte nyheden om, at det ikke længere er hendes far, men i stedet i en revisor ved navn John Zabel, der skal have ansvaret for hendes formue på mere end 380 mio. kr. 

Britney Spears er fortsat umyndiggjort i alle personlige og økonomiske forhold. 

Næste høring i sagen om Britneys værgemål forventes at finde sted den 12. november. 

Sponsoreret indhold