Kendte21. august 2023

Britney Spears-skilsmisse ændrer intet: Her kommer hendes bog på gaden

Skilsmissen kommer ikke til at påvirke ”Baby One More Time”-stjernens planlagt bogudgivelse
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE og HØR's Britney-ekspert, Mariah Leitisstein, giver her sit bud på, hvad der er op og ned i sagen om Britney Spears og den mulige skilsmisse fra 29-årige Sam Asghari.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Britneys kærlighedseventyr har været slut længe: Sam Asghari forsvandt i månedsvis

Det kan godt være, at den 41-årige popprinsesses ægteskab er godt i gang med at blive fortid – og i øvrigt optager noget nær uendelig mængder spalteplads hos diverse underholdningsmedier.

Men hvis du er en dem, der har gået og glædet dig til at få fingrene i Britney Spears’ kommende memoir, ”The Woman in Me”, der umiddelbart skulle indeholde vilde afsløringer, så fortvivl ej.

Det ikke så lykkelige ægteskab skal nemlig ikke stå i vejen for den planlagte bogudgivelse den 24. oktober.

Ifølge amerikanske TMZ fortæller en kilde angiveligt, at bogen trods den verserende skilsmisse ikke skal ændres, og at den således blot bliver udgivet, som den er.

Britney Spears attends the 4th Hollywood Beauty Awards at Avalon Hollywood on February 25, 2018 in Los Angeles, California. | Verwendung weltweit Photo by: Dave Starbuck/Geisler-Fotopress/picture-alliance/dpa/AP Images
Fans af popprinsessen kan stadig se frem til den planlagte bogudgivelse det kommende efterår.
 Foto: Dave Starbuck/AP/Ritzau Scanpix

Det forlyder ydermere, at popstjernen for to uger siden satte sin endelige signatur på bogkontrakten - og at det angiveligt betyder, at hun ikke må forlange ændringer.

Britney Spears har høstet svimlende 15 millioner dollars for bogaftalen, og kommende læsere kan således se frem til at få et unikt indblik i popstjernens vilde liv, karriere og ikke mindst drama med resten af Spears-familien.

Der er dog således ikke noget, der tyder på, at skilsmissen får plads i Britneys memoir.

Slut for længe siden

I sidste uge smed Britneys kommende eksmand, den 29-årige Sam Asghari, den store skilsmissebombe, og selv om det kom som noget af en overraskelse for popstjernens fans, så er det muligvis et brud, der har været længe undervejs..

Kilder tæt på stjernen afslører i hvert fald over for Page Six, at "Toxic"-sangerinden i månedsvis har været efterladt alene.

Sponsoreret indhold