Britney Spears langer ud efter de mange dokumentarer om hende: Hyklere!

Selvom hun som popstjerne har trukket overskrifter i noget nær to årtier, så har Britney Spears' liv alligevel været omgærdet af mystik. 

Siden 2008 har den nu 39-årige Spears været umyndiggjort, og det er hendes far, der har styret alle aspekter i hendes liv. 

De seneste år har #FreeBritney-bevægelsen dog virkelig fået momentum, og tidligere i år fik sagen yderligere medvind, efter New York Times offentliggjorde dokumentaren "Framing Britney Spears". 

Artiklen fortsætter under billedet

Siden 2008 har Britney Spears ikke været herre i eget liv. Foto: MEGA

Nu kan dokumentaren "Kampen om Britney: Fans, penge og umyndiggørelse" så ses på DRTV, hvor journalist Mobeen Azhar undersøger hendes formynderskab nærmere. 

Og selvom det altså vælter frem med afslørende dokumentarer, så er det bestemt ikke noget, hovedpersonen selv er fan af. 

På sin Instagram tager den umyndiggjorte stjerne nu bladet fra munden: 

Artiklen forsætter under billedet

- Der er så mange dokumentarer om mig i år, hvor andre har en mening om mit liv... Hvad kan jeg sige? Jeg er smigret! Disse dokumentarer er så hykleriske... De kritiserer medierne, men de gør det samme, slår hun fast. 

- Hvorfor fremhæve de mest negative og traumatiserende tider i mit liv, som skete for lang tid siden?, tilføjer hun og skifter emne til noget mere muntert ved at fortælle, at hun overvejer at få en fiskedam i baghaven.

I  "Kampen om Britney: Fans, penge og umyndiggørelse", som på engelsk har titlen "The Battle for Britney" antydes det, at Britney er dement - og at det er derfor, hun er umyndiggjort

I dokumentaren afsløres, at det er Britneys egen far, der tilbage i 2008 indikerede, at popstjernen lider af demens. Det gjorde han i forbindelse med udfyldelsen af en række hospitalsdokumenter. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close