Nu bryder hun endelig tavsheden: Britney Spears skal i retten

Det er næppe gået nogens næser forbi, at ”Toxic”-sangerinden Britney Spears i årevis har været under et særligt værgeskab, som faren, Jamie Spears, står i spidsen for.

Efter en bunke mere end almindeligt svære år blev Britney tilbage i 2008 umyndiggjort – og siden da har hendes far mere eller mindre styret sangerindens liv og økonomi.

I ”Framing Britney Spears”-dokumentaren, hvor hele verdens popprinsesse selvsagt er i centrum, får fans indblik i måden, som medier, journalister, fotografer og den inderste cirkel omkring Britney har behandlet hende gennem hendes karriere - og ikke mindst, hvordan hun i 2008 endte med at blive umyndiggjort.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Men nu åbner Britney selv op om det værgeskab, som hendes far har over hende mod hendes vilje, når hun den 23. juni skal i retten og præsentere sit vidnesbyrd.

Noget, som hendes advokat, Samuel Ingham, har bedt om kommer til at foregå så hurtigt som muligt.

Det skriver flere medier – blandt andre Hollywood Life.

Britney har således været umyndiggjort i intet mindre end 13 år. Og det er ingen hemmelighed, at hun lige siden har kæmpet gevaldigt for at skifte faren ud med en anden værge.

Tidlige har den succesfulde sangerinde udtalt, at hun er decideret bange for sin far – og at hun ikke agter at optræde, så længe han fungerer som netop hendes værge.

En kilde har desuden tidligere udtalt, at Jamie Spears månedligt modtager den nette sum af 10.000 dollars, mere end 60.000 danske kroner, for netop at holde styr på datterens økonomi.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close