Kendte1. maj 2021

Britneys far med kæmpe afsløring: Hun har demens

Popstjernens far, Jamie Spears, indikerer nu, at Britney er umyndiggjort, fordi hun har demens
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega474833_053.jpg
 Foto: MEGA

I mere end et årti har Britney-fans stillet det famøse spørgsmål: Hvorfor er hun umyndiggjort?

Ifølge en ny rapport er det Britneys egen far, der tilbage i 2008 indikerede, at popstjernen lider af demens. Det gjorde han i forbindelse med udfyldelsen af en række hospitalsdokumenter.

Afsløringen kommer i forbindelse med årets anden store Britney Spears-dokumentar, "The Battle for Britney". Dokumentarfilmen er denne gang produceret af BBC.

Det skriver den engelske avis The Sun.

- Der er kun to muligheder ved denne information, lyder det fra journalisten Mobeen Azhar i den kommende dokumentarfilm.

Han mener nemlig, at Britney Spears enten lider af hjernesygdommen, eller at det er Jamie Spears' forsøg på at malke penge ud af sin millionærdatter.

Jamie Spears har været Britneys værge siden hendes umyndiggørelse tilbage i 2008. En rolle, der giver ham fuld kontrol over både hendes ejendom, penge og personlige frihed.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/1945222f_14mb.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Det er Britneys far, Jamie Spears, der styrer alle detaljer i popstjernens liv. (Foto: MEGA)

Værgemålet har været i spil, siden Britney i januar 2008 blev indlagt på et hospital i Los Angeles, efter det der angiveligt var en manisk episode, hvor hun nægtede at overlevere sine børn til Federline og derfor låste sig inde på et badeværelse med sin yngste søn.

Umyndiggørelsen af popstjernen har de seneste år sat gang i den såkaldte FreeBritney-bevægelse. En bevægelse, der tidligere på året blev skildret i New York Times-dokumentaren "Framing Britney Spears".

Sponsoreret indhold