Britney Spears helt rørt over #FreeBritney: - Jeg græd i to timer

Britney Spears er rørt til tåre over den massive opbakning, hun får fra sin "hær".

Få dage efter, at det endelig er slået fast, at hun bliver fri fra sin fars værgemål, hylder hun sine fans et opslag på Instagram natten til tirsdag.

- #FreeBritney-bevægelse ... Jeg har ingen ord ... På grund af jer og jeres konstante robusthed omkring at befri mig fra mit formynderskab ... Mit liv er nu endt i den retning !!!!!

Artiklen fortsætter under opslaget ...

- Jeg græd i aftes i to timer, fordi mine fans er de bedste, og I ved det ... Jeg kan mærke jeres hjerter, og I kan mærke mit ... Så meget ved jeg er sandt, skriver hun på det sociale medie.

#FreeBritney-bevægelsen begyndte i begyndelsen af 2019 med en gruppe fans, der påstod, at Britney Spears blev manipuleret og kontrolleret af sin far.

Bevægelsen begyndte online, men med tiden blev bevægelsen også manifesteret fysisk, som når de trådte op ved retten, hvor Britney Spears' sag blev behandlet.

Fri fra Jamie

Det var i sidste uge, at det blev afgjort, at Jamie Spears efter 13 år stopper øjeblikkeligt som den 39-årige popprinsesses værge.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: MEGA)

Det er en kæmpestor sejr for Britney Spears. Hun er dog ikke helt fri endnu.

Nu er den statsautoriserede revisor John Zabel hendes værge, og han tager midlertidigt over, indtil formynderskabet kan afsluttes helt.

For nu er han midlertidig værge over Britney Spears' formue indtil næste høring, som er sat til 12. november.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close