Kendte2. marts 2021

Britney Spears deler sjældent billede af sønnerne

Popstjernen Britney Spears har for første gang i lang tid vist sine to sønner frem på Instagram
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er langt mellem de idylliske familiefotos, når det gælder Britney Spears' Instagram-profil, men tirsdag har den 39-årige popstjerne delt et nyt billede af de to drenge, der ikke længere er helt så små.

- Det er så vildt, hvordan tiden bare flyver. Mine drenge er så store nu, skriver Britney til opslaget og fortsætter:

- Jeg ved det, jeg ved det. Det er svært for alle mødre og især for mødre med drenge at se dem blive voksne så hurtigt.

- Jeg er ekstremt heldig, fordi mine to babyer er sådan nogle gentlemen og søde, så jeg må have gjort noget rigtigt.

Britney forklarer desuden i sit opslag, at hun er godt klar over, at det er længe siden, hun har delt et billede af drengene, og det er der åbenbart en rigtig god grund til.

- Det er, fordi de har en alder nu, hvor de gerne vil udtrykke deres egen identitet, og det forstår jeg fuldstændig. Men jeg gjorde mig umage med at lave det her flotte billede, og gæt en gang.. De gav mig lov til at dele det!

Drengene, Jayden James på 15 og Sean Preson på 16, som Britney har sammen med eksmanden Kevin Federline, bor fuldtid hos deres far. Det skyldes blandt andet, at Britney siden 2008 har været umyndiggjort, hvilket betyder, at hun ikke kan have forældremyndigheden over sine egne børn.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Britney Spears har i løbet af den seneste måneds tid været på alles læber i forbindelse med premieren på New York Times-dokumentaren "Framing Britney Spears".

Filmen sætter blandt andet fokus på den kontroversielle #FreeBritney-bevægelse og viser, hvordan popstjernen er blevet behandlet af sine bagfolk, af medierne og af paparazzifotograferne gennem sin karriere.

Blot ti dage efter premieren på den omtalt dokumentarfilm, lød nyheden om, at også Netflix arbejder på en Britney Spears-dokumentar, der angiveligt skal instrueres af den Emmy-nomierede Erin Lee Carr.

"Framing Britney Spears" kan i Danmarks ses på TV 2 Play.

Sponsoreret indhold