Kendte4. september 2023

Britney Spears deler kryptisk opslag: Forklarer det skilsmissen fra Sam Asghari?

Den amerikanske popstjerne Britney Spears har endnu en gang delt et mystisk opslag på Instagram, og det har fået fans til at spekulere
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE og HØR's Britney-ekspert, Mariah Leitisstein, giver her sit bud på, hvad der er op og ned i sagen om Britney Spears og skilsmissen fra 29-årige Sam Asghari.
 Video: SE og HØR

Den 41-årige Britney Spears valgte derimod at fortælle sine 42 millioner følgere, at hun var "chokeret", men at hun samtidig også havde det fint.

Siden da har den Grammy-vindende popstjerne haft travlt med mere Instagram-danseri, mystiske opslag og billeder, hygge med vennerne og en ferie til Mexico, der blandt andet stod på en ny, rød tatovering på ryggen.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-02/2gds.png
Britney viste i sidste uge sin nye tatovering frem.
 Foto: britneyspears/Instagram

Søndag delte Britney så et opslag, der har fået flere fans til at spekulere i, om det mon er hendes måde at fortælle os, hvad der egentlig er gået galt mellem hende og den forhenværende fitnessinstruktør.

- Hvor mange gange er I blevet løjet over for eller snydt af nogen, som I elsker?, lyder spørgsmålet fra frøken Spears, der i sin video danser rundt til nummeret "Trick Me" af Kelis.

I videoen kan Britney også ses med hænderne solidt placeret på hofterne og et skuffet udtryk i ansigtet, mens hun synger med på Kelis-sangen.

Opslaget har fået flere på de sociale medier - herunder Elon Musk-mediet X - til at spekulere i, hvem beskeden er rettet mod.

Britney, som deler sig selv, der danser til "Trick Me" af Kelis er helt klart en besked til den bitch Sam Asghari

lyder det fra en bruger på X.

Efterfølgende har opmærksomme Instagram-brugere bemærket, at Sam Asghari ikke længere følgere Britney, men at hun stadig følger ham.

Måske han forsøger at undgå de skarpe budskaber fra Spears?

Der florerede ellers først rygter om, at Britney angiveligt skulle have været Asghari utro med en af de ansatte i parrets hjem i Thousand Oaks, Californien, men Britneys seneste opslag har nu fået fans til at tro, at det forholder sig omvendt.

Britney har alle dage været glad for at sende kryptiske beskeder i retning af sine eksmænd og ekskærester.

Britney Spears har ikke sat mange ord på skilsmissen fra Sam Asghari. 
Britney Spears har ikke sat mange ord på skilsmissen fra Sam Asghari.
 Foto: Rich Fury/AP/Ritzau Scanpix

I 2006 delte popsangerinden et længere digt på sin officielle hjemmeside, britneyspears.com, hvor hun også skrev om at blive snydt af dem, hun elsker.

Digtet, der havde titlen "Remembrance Of Who I Am", blev hurtigt fjernet fra siden, men dukkede op igen, da hun senere indspillede et cover af Ace of Base-sangen "All That She Wants".

Britney Spears og Sam Asghari nåede at være gift i et år. De har dannet par siden 2016, hvor de mødte hinanden under indspilningerne til Britneys musikvideo "Slumber Party".

Sponsoreret indhold