Kendte26. august 2023

Efter skilsmissen: Vil Britney Spears genforenes med sin far?

Popstjernen har i årevis været i krig med sin far, og der er ikke noget, der tyder på, at en forsoning er i sigte
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE og HØRs Britney-ekspert giver sit bud på, hvad der er op og ned i sagen om Britney Spears og skilsmissen fra 29-årige Sam Asghari.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Britney Spears viser ny ring frem: - Fuck med mig... Bare prøv!

Vil Britneys forliste ægteskab lede hende tilbage til sin familie?

Efter adskillige års offentlig fejde med sin familie, er der nu begyndt at florere rygter om, at den 41-årige popprinsesse Britney Spears brygger på en genforening med den familie, som hun ellers har lagt på is.

Sådan lyder det i hvert fald ifølge flere rapporter fra det amerikanske paparazzimedie TMZ.

Men kilder tæt på "Gimme More"-sangerinden slår nu fast, at det altså kun er rygter.

- Det er simpelthen ikke sandt, lyder det kontante svar fra Spears-kilderne.

Det skriver Page Six.

Nej, tak! Der bliver ingen genforening mellem far og datter.
Nej, tak! Der bliver ingen genforening mellem far og datter.
 Foto: Ritzau Scanpix

Faren er syg

Det ville måske - trods alt - være et oplagt tidspunkt for den Grammy-vindende sangerinde at tage kontakt til sin far, Jamie Spears.

Det siges nemlig, at han gennem længere tid har kæmpet med en slem infektion som følge af en knæoperation, som han fik foretaget for 16 år siden.

Den 71-årige forhenværende værge for Britney har anigveligt været indlagt på hospitalet adskillige gange grundet knæproblemerne og har mindst én operation at se frem til.

Britney Spears, der var umyndiggjort fra 2008 til november 2021, har tidligere udtalt, at hun mener, at Jamie Spears burde fængsles for det, han har udsat hende for.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-23/veurb.png
Britney mødte Sam Asghari i 2016 under indspilningerne til musikvideoen "Slumber Party".
 Foto: Instagram

Det er angiveligt kun storebroen, Bryan Spears, som Britney har nogen form for kontakt med.

- Han har overnattet og hjulpet hende sammen med en terapeut, lyder det fra en insider, der kalder Bryans tilstedeværelse for "en stor ting for hele Spears-familien."

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-19/mega1006290_001.jpg
Til efteråret udkommer Britneys nye bog "The Woman In Me", hvor det forventes, at hun deler flere detaljer fra sit liv som umyndiggjort.
 Foto: Gallery Books/Mega

Chokerede alle

Siden Britney chokerede hele verden ved at fortælle en dommer i Los Angeles om det liv, hun levede som umyndiggjort kvinde, har hun talt åbent om, hvordan hun har det med sin familie og har adskillige gange svinet alt og alle til i voldsomme Instagram-opslag.

- Ærligt talt chokerer det mig stadig hver dag. Det var nedværdigende og degraderende, har Britney tidligere meddelt sine fans.

Værgemålet blev sat i stand som følge af en række store sammenbrud, hvor Britney blandt andet valgte at barbere sig helt skaldet i 2007, mens hun året efter låste sig selv og sin yngste søn, Jayden James, inde på sit badeværelse og nægtede at overlevere børnene til eksmanden, Kevin Federline.

I en periode på mere end 13 år var det Britneys far, der styrede både popstjernens økonomi og privatliv, og hun ligger lige nu i en juridisk krig med sin far, hvor hun blandt andet anklager ham for at have stjålet penge fra hende.

Sponsoreret indhold