Kendte6. april 2024

Britney Spears deler fræk video med eksmanden – og kommer med indrømmelse

Skandalesangerinden Britney Spears har endnu engang delt en fræk video på sine sociale medier – og denne gang viser videoen hendes eksmand Sam Asghari
Britney Spears har endnu engang delt en fræk video på sine sociale medier – og denne gang viser videoen hendes eksmand Sam Asghari!
Britney Spears har endnu engang delt en fræk video på sine sociale medier – og denne gang viser videoen hendes eksmand Sam Asghari!
 Foto: Instagram

LÆS OGSÅ: Endelig bryder Britney Spears tavsheden: Sætter ord på skilsmissen

Hun er kendt og berygtet som én, der ikke holder sig tilbage på de sociale medier. Og nu har Britney Spears da også endnu en gang delt en særdeles letpåklædt video af sig selv på de sociale medier.

Denne gang optrådte den 42-årige skandalesangerinde dog ikke alene i videoen. Hun havde nemlig følgeskab af sin tidligere ægtemand, Sam Asghari.

I videoen, som hitsangerinden slettede igen kort efter, dansede hun og eksmanden begge letpåklædte rundt, og begge så i den grad ud til at nyde det. Britney Spears afslører ikke, hvornår videoen er filmet, men alt tyder på, at den blev til, før parret gik hver til sit i august sidste år.

I den nye – og nu slettede – video kommer 42-årige Spears også med et par indrømmelser. Dog ikke om eksmanden, men om sig selv.

Hun fortæller blandt andet, at hun ofte føler sig for sensitiv.

– Nogle gange er jeg bange for at føle noget, fordi jeg ved, at jeg er for følsom, fortæller Toxic-sangeren.

Hun fortæller også, at hun nok flere gange ubevidst har ladet være med at mærke sine følelser for netop at beskytte sig selv. Om det også har været tilfældet i ægteskabet med Sam Asghari, røber hun dog ikke.

Sangerinden forklarer endvidere, at hun fortæller om sin sårbarhed, fordi hun ønsker at lære af den, så hun ikke begår samme fejl som tidligere.

– Jeg savner at være sårbar og åben over for mennesker. Hvis du kender mig, ved du, hvordan jeg elsker … jeg elsker for meget, det er pinligt, men jeg vil elske for livet!!! Det er en egenskab, jeg gerne vil prøve at beholde, men det er ikke kun fryd og gammen, som man siger, fortæller Spears og tilføjer:

– Mit håb ved at dele dette er, at jeg kan prøve at forstå, hvorfor jeg aldrig har følt mig god nok.

Det noget mystiske instagramopslag – med tilhørende video – nåede dog ikke at figurere på hendes instagramprofil længe, før hun slettede den. Derfor er det altså ikke til at vide, hvad Britney Spears helt konkret mener med hendes seneste indrømmelser.

Britney Spears og Sam Asghari begyndte at date i 2016. Det skete, efter parret mødte hinanden under optagelserne til musikvideoen til "Slumber Party".

I september 2021 bekræftede Sam Asghari officielt, at de var blevet forlovet, og i juni 2022 blev parret gift.

Her sørgede Britney dog for en ægtepagt, der sikrede, at han ikke modtager så meget som en krone, når skilsmissen går igennem.

Sponsoreret indhold