Brad holder på Angelina: Skal blive i landet

Foto: MEGA

Hun elsker at rejse, og hun elsker at komme verden rundt for at hjælpe mennesker i nød.

Derfor arbejder 44-årige Angelina Jolie blandt andet også for FN og er dybt engageret i nødhjælp, men hun kan altså godt glemme at flytte permanent væk fra USA, så længe børnene er under 18 år.

Efter skilsmissen, der var fyldt med problemer, er det nu klart, at Brad Pitt, 55, også skal se sine børn, og det har sat en lille stopper for Angelinas længsel mod udlandet.

– Jeg ville elske at bo i udlandet, og det skal jeg også, så snart mine børn er 18 år gamle. Lige nu bliver jeg nødt til at have min base, hvor deres far har valgt at bo, afslører hun over for Harpers Bazaar.

Børnene støtter

Angelina og Brad var gift fra 2014 til 2016. De var sammen i årevis inden brylluppet, og de har seks børn sammen. Bruddet var meget dramatisk, og Brad endte helt ude i tovene, men har samlet sig selv op igen, er blevet ædru og må gerne se sine børn.

Foto: MEGA
Flokken tæller seks børn i alderen 11 til 18 år. Her er det Vivienne, 11, Zahara, 14, Shiloh, 13, og Knox, 11, der var med Angelina til premieren på "Maleficent: Mistress of Evil" i London. 

For Angelina Jolie har det også været en hård omgang, men hun er på rette vej igen også – med børnenes hjælp.

– Den del af os selv, som er fri, vild, åben og nysgerrig kan blive lukket ned af livet – smerte eller skade. Mine børn kender mit sande jeg, og de har hjulpet mig med at finde det igen og omfavne mig selv. De har været gennem rigtig meget, og jeg lærer af deres styrke, siger hun.

– Vi kan ikke forhindre, at de oplever smerte, hjertesorger og tab, men vi kan lære dem, at leve bedre med det, lyder det fra skuespilleren om forældrerollen.

Parret har seks børn sammen – tre adopterede og tre biologiske børn i alderen 11 til 18 år. Så der er en god række år til Angelina Jolie kan rykke op og flytte ud af USA.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close