Kendte 15. september 2019

Bookmakernes favorit: - De havde jo ikke set os danse?!

Neel Rønholt og partner Michael Olesen er bookmakernes favoritter til at blive årets vindere af ”Vild med dans”. Og det undrede skuespilleren en smule, for – som hun sagde fredag aften – ”ingen har jo set os danse?!”

Allerede inden, hun havde trådt de første dansetrin på gulvet, var bookmakerne ikke i tvivl:

Skuespiller Neel Rønholt vinder årets ”Vild med dans” sammen med sin partner Michael Olesen.

[node:aller-poll]

Både Danske Spil, Bet25 og Bet365 forventer nemlig, at den smukke skuespiller og hendes erfarne danser vil løbe med sejren til sidst – men det var altså først fredag aften, at bookmakerne, dommerne og danskerne for første gang så Neel og Michael på dansegulvet.

Her leverede de en solid cha cha cha – og blev da også belønnet med flotte 14 point i alt.

Neel satte efterfølgende ord på, hvordan det er at være dansefavorit allerede så tidligt i forløbet:

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Hanne Juul)

Neel og Michael under deres cha cha cha. Foto: Hanne Juul

- Det er jo lidt en sjov ting, for som sagt har de jo ikke set os danse. Michael har været rigtig god til at sige, ”prøv at hør’, vi skal bare have det sjovt, når vi danser”.

- Selvfølgelig er det sødt, at folk tror på en, men som sagt var der ikke en eneste, der havde set mig tage et dansetrin, lød det efterfølgende fra den smukke skuespiller, inden partner Michael tilføjede:

- Som jeg har sagt til Neel, så tager vi det som et kæmpe klap på skulderen. Det er sindssygt dejligt, at nogen tror, at man kan gøre det godt, eller at man kan nå langt. Men her i ”Vild med dans” kan alt ske. Så det handler om at tage én fredag ad gangen, fortalte Michael Olesen til SE og HØR.

Se hele interviewet med parret øverst i artiklen, hvor Neel også sætter ord på, hvordan hun oplevede den første aften på ”Vild med dans”-gulvet.

Sponsoreret indhold