Kendte18. september 2021

Billie Eilish: Jeg har mistet min selvtillid

Hvem siger, at man bliver mere selvsikker med tiden? For megastjernen Billie Eilish er det i hvert fald ikke tilfældet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun er en af verdens største popstjerne og har millioner af fans, der forguder hende. Men det betyder ikke, at det der med selvtilliden er i top.

Det afslører den 19-årige Billie Eilish, da hun torsdag besøgte "The Drew Barrymore Show", hvor hun kunne fortælle, at hendes syn på selvtillid i den grad har ændret sig, desto ældre hun er blevet.

Drew Barrymore nævner et særligt øjeblik i Billie Eilish-dokumentaren "The World's A Little Blurry", der havde premiere tidligere på året. Her ser man, hvordan popstjernen forstuver sin ankel og forlader scenen, men kommer alligevel tilbage for at optræde.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega786823_064.jpg
 Foto: MEGA

Billie Eilish på den hvide løber til årets Met Gala i New York. (Foto: MEGA)

- Det her er en af grundene til, at jeg er så forelsket i dig, fordi du siger: 'Hør her, jeg vil bare gøre det på en bestemt måde'. Og folk ved normalt ikke, hvordan de skal være ærlige i sådan nogle øjeblikke. Hvordan siger du det bare, som det er?, lyder spørgsmålet fra en forundret Drew Barrymore.

- Det sjove er, at desto ældre jeg er blevet, desto mindre selvsikker er jeg blevet, og det har faktisk fået mig til at græde, siger Billie Eilish, der fortæller, at hun genså dokumentaren for få uger siden og blev rørt, fordi hun kunne se en tydelig forandring i sig selv.

- Jeg tænkte på, hvor frisindet jeg var, og hvor åben jeg var, og så er det bare som om, medierne river det væk fra dig. Og det er ikke særlig sjovt lige nu, så jeg prøver at finde ud af det, siger den Grammy-vindende "Happier Than Ever"-sangerinde.

Billie Eilish mener selv, at årsagen blandt andet skyldes, at hun fra det ene øjeblik til det andet blev kendt, og den forvandling var svær at følge med i selv.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/billie-eilish_0.png
 Foto: MEGA

Popfænomenet Billie Eilish brød igennem, da hun i 2016 udgav nummeret "Ocean Eyes". (Foto: MEGA)

- Det ene øjeblik var jeg en fan, og pludselig blev jeg set på, som om jeg var højere opppe, selv da jeg var 14, og det var mærkeligt, for jeg havde det som om, jeg var jo ikke nogen overhovedet. Jeg laver bare musik.

Billie Eilish er lige nu aktuel med koncertfilmen "Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles", der kan ses på Disney+.

Sponsoreret indhold