Kendte 3. september 2021

Billie Eilish forvandlet til Disney-prinsesse i ny film

Megastjernen har i forbindelse med en ny film fået turen i animationsmaskinen og er blevet tryllet om til en vaskeægte Disney-karakter
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun er hverken Belle, Ariel eller Tornerose, og vi skal nok ikke forvente at se hende iklædt den store balkjole, mens hun jager prinsen på den hvide hest. 

Det halve kongerige derimod, det kunne med stor sandsynlighed være noget for Billie Eilish, der officielt er blevet Hollywoods første Disney-prinsesse. 

Den 19-årige popstjerne har nemlig været gennem animationsmaskinen og er blevet forvandlet til en vaskeægte Disney-figur.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Disney+

Billie Eilish forvandles til en klassisk Disney-karakter i sin nye film "Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles". (Foto: Disney+) 

Det sker i forbindelse med en ny koncertfilm, som Billie Eilish har lavet i samarbejde med Disney+, og som finder sted omkring det klassiske Los Angeles-vartegn The Hollywood Bowl.

- Det er en koncertfilm, men det er også på samme tid en historie. Vi har allesammen de her idealiserede versioner af os selv i hovedet. Det her er en drøm, der bliver til virkelighed, siger Billie Eilish om filmen, der klædt i sort dukkede op til forpremieren mandag aften. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Disney+

Billie Eilish som Disney-figur i den nye film "Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles". (Foto: Disney+)

Her blev filmen vist for særligt inviterede gæster og fans til en unik drive-in screening, der bød på både optrædener, middag, gaveposer og naturligvis fysisk afstand.

Den nye film byder på en fremførelse af alle de numre, der optræder på Billie Eilish' anmelderroste album "Happier Than Ever" og er instrueret af Robert Rodriguez ("Sin City" og "Spy Kids") og Oscar-vinderen Patrick Osborne ("Vilde Rolf"). 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Disney+

Billie Eilish til mandagens premiere af sin nye koncertfilm. (Foto: Disney+)

I shitstorm for problematisk opførsel

Den unge Eilish landede tidligere på sommeren i en større shitstorm, der har betydet, at hun flere gange har måttet undskylde for sin tidligere "problematiske opførsel". 

Popstjernens yndlingstegneseriefigur skabte problemer, ligesom en video, hvor hun synger med på et særligt ord, der anses som værende racistisk over for den asiatiske kultur var med til at skabe vrede og harme på internettet.

"Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles" har premiere på Disney+ fredag den 3. september. 

Se et klip fra filmen nedenfor, og se traileren øverst i artiklen

Sponsoreret indhold