Kendte 24. august 2021

Helt nyt look: Billie Eilish klipper lokkerne af

Den 19-årige megastjerne elsker at overraske sine fans med en frisk ny frisure
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sidste gang hun lagde internettet ned med en hårtransformation, røg det sorte og grønne wolf cut til fordel for en skinnende platinblond manke.

Mandag flashede ”Bad Guy”-sangerinden så en kortere frits.

Stærkt inspireret af hendes egen mor i en yngre version. Sammen med en sakse-emoji og teksten ”Jeg elsker det!” afslørede hun de korte lokker for sit svimlende høje følgerantal på 89,6 millioner.

Eilishs nye udseende kommer lige op til årets største modeevent, Met Gala 2021, som løber af stablen den 13. september.

Fans regnede paryk-trick ud 

Billie Eilish udgav i slutningen af juli sit andet studiealbum, ”Happier Than Ever”, og i øjeblikket topper den hitlisterne i USA og 20 andre lande.

I forbindelse med stilskiftet op til albumudgivelsen spekulerede fans af Eilish i håret på hendes hoved, som var det teorien om Illuminati eller Flat Earth.

På TikTok løb rygterne stærkt, og her lød sladderen, at Eilish måtte have haft det nye, blonde hår gemt under en paryk i flere uger, så det fortsat lignede, at hun rockede det mørke og grønne look.

- Jeg har gemt på det her billede i kladder, LOL, mit hår har været blond i omkring to måneder nu, skrev Billie Eilish i sit eget kommentarspor, da hun offentliggjorde den spritnye hårfarve.

Artiklen fortsætter under billederne: 

Foto: Instagram, Billie Eilish

Hendes fans skulle selvfølgelig ikke snydes for et sneak peek af den nye frits på Instagram-story. (Foto: Instagram, Billie Eilish)

Foto: Instagram, Billie Eilish

(Foto: Instagram, Billie Eilish)

Superstjernens frisør – Lissa Renn – som er medansvarlig i den fejende flotte transformation, postede en timelapse-video, hvor hun farver Billies hår. Her lyder det også netop, som om at farveskiftet har krævet noget arbejde. Sådan helt praktisk.

- Processen er lang, når du skal gøre det ordentligt. Det tager seks uger at få alt det sorte ud af hendes spidser uden at ødelægge det. (…) Vi nød faktisk alle stadierne på vejen, mens vi trak farve ud, og resultatet er jo simpelthen on fire, skrev hun ved at illustrere den sidste del med små lille flamme-emojis.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Instagram, Billie Eilish

Eilishs nye look er inspireret af hendes mor, som her ses på et ungdomsbillede.
(Foto: Instagram, Billie Eilish)

Over 23 millioner har liket Billie Eilish seneste hårfarveskifte, og mon ikke også hendes nye korthårsfrisure har potentiale til at fælde i hvert fald en lille krog af internettet?

ramt af Shitstorm

Det er ikke kun den unge superstjernes hår, der trækker overskrifter. 

Igen og igen må hun undskylde for sin ”problematiske” opførsel, der i alle tilfælde ligger et par år tilbage.

Senest da hun røg i modvind for et interview, som hun lavede, da hun var omkring 13-14 år gammel. Eller nærmere et enkelt svar, som hun gav i den forbindelse. 

Udover racistiske interviewsvar er Eilish desuden blevet beskyldt for at "queer-baite", som det hedder, når man påtager sig en seksuel præference for at appellere til et særligt publikum. 

Sponsoreret indhold