Kendte28. januar 2022

Billeder af Adeles kulisser afsløret: Her er scenen, der fik hende til at trække stikket

Fans frygter nu, at Adeles koncerter slet ikke vender tilbage
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der bliver ryddet op både inden i og uden for Colosseum i spillebyen Las Vegas i øjeblikket.

Scenedele, lamper, lydsystemer, kulisser og rekvisitter bliver trillet væk i store lastbiler, og i mellemtiden frygter indehaverne af billetter til ”Weekends with Adele”, at de imødesete koncerter slet ikke vender tilbage, efter de for en uge siden blev sløjfet i sidste øjeblik.

Instagramprofilen ”20belowmusic” kan man se billeder af den mennesketomme koncertsal, hvor der står højtalere, instrumenter og sågar planter linet op. Dette skulle angiveligt være sangerinden Adeles efterladenskaber, efter hun smuttede fra Vegas og hendes planlagte ”residency” med undskyldningen:

Showet var ikke klar. Og desuden var halvdelen af hendes hold meget beklageligt lagt ned af corona.

- Undskyld! Vi har været vågne i over 48 timer nu for at finde ud af det. Vi er løbet tør for tid. Jeg er så flov, lød det blandt andet i hendes tårevædede Instagram-video.

Senere kom det dog frem, at der nok havde været andet og mere end bare sygdom inde i billedet.

For eksempel skulle stjernen have harceleret enormt over det endelige design af et bassin, som hun skulle hejses op i – for at skabe en illusion af at Adele svævede over vandet.

Højlydte diskussioner

Det skulle ifølge flere medier være især scenografen Esmerelda Devlin, som Adele har haft nogle voldsomme sammenstød med.

Da hun kort før første show offentlige udskød sine shows, lovede den britiske megastjerne at komme med nye datoer så hurtigt som overhovedet muligt.

Men nu – en uge efter annonceringen – ser det stadig mere og mere sort ud. Ikke kun fordi ”Weekends with Adele”-kulisserne tilsyneladende bliver rykket væk fra det legendariske casino, men også fordi der er nye koncerter, der presser sig på.

Artiklen fortsætter under billederne:

https://imgix.seoghoer.dk/adeleconcert2.png
 Foto: Instagram, Rahimu Pettit

Resterne efter Adeles stort anlagte Las Vegas-show, som billetholder nu frygter, ikke bliver til noget. (Foto: Instagram, Rahimu Pettit

https://imgix.seoghoer.dk/adeleconcert.png
 Foto: Instagram, Rahimu Pettit

"Weeknds with Adele" bliver nu pakket sammen. (Foto: Instagram, Rahimu Pettit)

Lange udsigter

Countrystjernen Keith Urban er for eksempel sat til at spille i weekenderne fra sidst i marts og frem til midten af april. Og der kan af gode grunde ikke være plads til to superstjerner på samme tid.

Fans begynder ifølge Daily Mail at regne sig frem til, hvornår ”Weekends with Adele” tidligst kan blive en realitet. Og her kommer de frem til 2023.

Journalisten, der første gang fik nys om den udskudte koncertrække, Scott Roeben, har talt med flere kilder i Las Vegas, der nu frygter, at Adele helt aflyser sine ”Weekends With Adele” – et show, hvor billetterne vel at mærke har gået som varmt brød.

- Der er forlydender om at Adele er stresset over hendes parforhold. Det betyder, ifølge mine kilder, at hun ikke har det godt med at fortsætte for nuværende. Man kan ikke fokusere, hvis der er ting, der roder i hovedet, forklarer han.

Adeles show skulle ifølge kilder bag scenetæppet også have inkluderet et kor på intet mindre end 60 sangere, der skulle medvirke på 007-hittet ”Skyfall”. Desuden skulle sangerinden og hendes hold have droppet spillestedet oprindelige lydsystem, for i stedet at installere topmoderne – og uden tvivl dyr – lydteknologi i salen.

De rigtig røde alarmlamper begynder dog ifølge journalisten Scott Roeben først at blinke, når Adele trækker tæppet væk under samtlige datoer – i stedet for bare at rykke nogle af dem.

- Det er ikke nødvendigt at aflyse en helt residency på grund af manglende udstyr. Det må betyde, at der foregår andre ting, siger han.

Udover kulisserne - der angiveligt slet ikke kunne måle sig med Adeles forventninger - har sangerinden tilsyneladende også haft knas i parforholdet med Rich Paul at slås med.

Det kan du læse mere om her:

Sponsoreret indhold